Mali Heca
Domaćin
- Poruka
- 4.899
Šta si radio, šapni mi naglas?![]()
kad ono prc
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta si radio, šapni mi naglas?![]()
kad ono prc
Pa klasično stanje na primorju. Čime će se drugim baviti nego debelo naplaćivati Nemcima krevet.Ja sam iz tog kraja i ne smatram ga nekim rajem. Krš je težak za život, a tamo je krš sve dok ne uđeš u more. To je sve bila teška sirotinja dok se nisu počeli baviti turizmom, negde od sedamdesetih godina prošlog veka, pa na ovamo.
Eh, kada sam tebe ostavila bez teksta, šta reći, kakvu posluku porati!E tek sad ne znam šta da kažem![]()

Šta znam moji se dave u vanilicama, pa možda vole što je suvkasto.Meni preslatko nekako i presuvo.
Kokos rolnice i dalje top.
Cek, ti mi juce reče da je biba ćurka?

Evo kako izgleda kad dam sebi oduškaOčekujem mesec kad ono prc, eto me međ' zvezdama.![]()
Moguće da je istina negde između.Eto zašto ja verujem u karmu a ne u avramske religije
Upravo bolesna nedužna deca su me na to podstakla
Jer za šta je kažnjen ako nije ni imao vremena da napravi neki "greh"
Tolika užasna nepravda može da se objasni jedino lošim delima iz prethodnih života
Ne tvrdim da je tako ali ja u to verujem
Sad je zahvaljujući turizmu Zadar postao preskup. Mislim da je kvadrat stambenog prostora skuplji nego u Zagrebu, tako da su oni koji se ne bave turizmom opet najebali, da izvinete na izrazu.Pa klasično stanje na primorju. Čime će se drugim baviti nego debelo naplaćivati Nemcima krevet.Ali im izgleda dobro to ide.
Šta znam, pričam iz ugla stranca posetioca.
Znam za toMoguće da je istina negde između.
Gresi duše te osobe i gresi predaka...
To sve, pre ili kasnije stigne na naplatu...
PrelepostEvo kako izgleda kad dam sebi oduška
Pogledajte prilog 1813928

Uvijek sam se pitao kako zive ti ljudi na ostrvima, bez obzira koje grupacije. Ono, okruzen si vodom, ogranicen si kretanjem, vidjas iste ljude... Jest da mozes camcem ili trajektom da odes do obale, ali opet. Sve je to fino nama kad dodjemo na ljetovanje, ali valja tako zivjeti tokom cijele godine.Na otocima žive Boduli, to su ustvari Italijani, govore neki čudan jezik, mešavinu hrvatskog i italijanskog i za njih se zna da se međusobno žene i da im rodbinski brakovi nisu strani. U Bibinjama nisu Boduli, niti ih Zadrani tako smatraju.
Aquarius majicaSad je zahvaljujući turizmu Zadar postao preskup. Mislim da je kvadrat stambenog prostora skuplji nego u Zagrebu, tako da su oni koji se ne bave turizmom opet najebali, da izvinete na izrazu.
Inače, ovih dana kad god vidim na Instagramu nešto što ima veze sa dlakama, ja to sačuvam i kažem ovo moram da pokažem Oblom

Ja sam se juce nakuvalaPrelepost
A ja sada ustajem is kreveta da sebi zbrčkam prvi obrok danas![]()
Samo jedna religija!Šta je smešno crna Snajka?
Što nedužni ispaštaju zbog greha predaka?
A da, ti u to ne veruješ
Meni je san da živim na ostrvuUvijek sam se pitao kako zive ti ljudi na ostrvima, bez obzira koje grupacije. Ono, okruzen si vodom, ogranicen si kretanjem, vidjas iste ljude... Jest da mozes camcem ili trajektom da odes do obale, ali opet. Sve je to fino nama kad dodjemo na ljetovanje, ali valja tako zivjeti tokom cijele godine.
Takodje ove male, ostrvske, drzave, poput Malte, Kipra i slicno - jest da su znatno vece, ali si opet ogranecen sa kretanjem. Dok nije avio-saobracaj bio razvijen kao sada, slabo su gdje mogli mrdnuti.

I to radimo zbog greha predaka. Samo što su predaci još živi i uzvraćaju udarac.
I meni, ali pustom.Meni je san da živim na ostrvu
Ili se ograničiš da se vrtiš u krug na ostrvu, ili sedneš u brod, pa gde te odnese. Mnogi sa ostrva su bili pomorci.Uvijek sam se pitao kako zive ti ljudi na ostrvima, bez obzira koje grupacije. Ono, okruzen si vodom, ogranicen si kretanjem, vidjas iste ljude... Jest da mozes camcem ili trajektom da odes do obale, ali opet. Sve je to fino nama kad dodjemo na ljetovanje, ali valja tako zivjeti tokom cijele godine.
Takodje ove male, ostrvske, drzave, poput Malte, Kipra i slicno - jest da su znatno vece, ali si opet ogranecen sa kretanjem. Dok nije avio-saobracaj bio razvijen kao sada, slabo su gdje mogli mrdnuti.
A bi li se mogla navici da zivis okruzena sa 100-200 istih ljudi, i da mozes da prosetas max. 1 km, nakon zivota u velikom gradu?Meni je san da živim na ostrvu
Ovde jedan nas ima neku vikendicu malo dalje, u sumi. Kaze ima neki komsija koji se odstranio od ljudi, radi na svom imanju, ni sa kim ne komunicira osim sto progovori koju rijec kad nekoga sretne, ode u nabavku jednom mjesecno, i toEtoI meni, ali pustom.
Jednom u 3 meseca da mi dostave zalihe, hranu, i vodu i ništa mi više ne treba.
To mi je davno jedan astrolog rekaoI meni, ali pustom.
Jednom u 3 meseca da mi dostave zalihe, hranu, i vodu i ništa mi više ne treba.