Tamburiks
Poznat
- Poruka
- 9.250
Nema Tamburiks mačkicu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema Tamburiks mačkicu
Bježi, razbudih se smijehomNajgore što je istina.![]()
Izgleda kao da je zmija progutala mačku
Nema Tamburiks mačkicu![]()

Saglasna sam
Šta joj teško, gdje je jedna slika tu je još par...![]()
i moj jedan smajlićUzeću Herojevu.Nađi sliku na internetu, nema opravdanja![]()
Zmije mogu da se sagnu mačkama, mačke imaju brže reflekse i bukvalno se poigravaju sa klošarkamaIzgleda kao da je zmija progutala mačku![]()

Šta razbudila... Pa kako si uopšte pospana bez izvršene provere?Bježi, razbudih se smijehom![]()
Čitaj goreŠta razbudila... Pa kako si uopšte pospana bez izvršene provere?![]()
Da upoznaš nekog zanimljivog u sopstvenom stanu?Ode Minka u obilazakdržite fige!
Zato uvek odelo nosiš pa kad ti se tako desi da ljudi kažu gospodinu pozlilo.I spasioci te spopadaju.a ja se dva puta sručio na ulici, zaobilazili me svi ko narkomana, samo me jedanput poznanik pokupio.
![]()
Ne vidi čika na vreme![]()

Možda zbog dlaka neće?Zato uvek odelo nosiš pa kad ti se tako desi da ljudi kažu gospodinu pozlilo.
Ovako kad te vide obučenog ko narkomana reći će nadrogirao se pa se valja po ulici
Ček, a što menjamo avatare?I sad nećeš staviti avatar, a nisi htio ni za travu da mi kažeš. Kolegijalnost u minusu.![]()
Ček, a što menjamo avatare?![]()
Kakve veze ima ta mlada dama sa avatarima?
Ovo sam dugo imala kao avatarHajde svi da stavimo mačkice na avatar![]()
Žrtvovaću Šeronku!
Podsjetiću i da je izradio za promjenu nicka. KarakterI sad nećeš staviti avatar, a nisi htio ni za travu da mi kažeš. Kolegijalnost u minusu.![]()
Mački mi je preko glave.Sa avatarima nema, ali sa tvojim pitanjem ima
Očigledno je da su avatari sa macama ljepši od vaših Pogledajte prilog 1813203
Nisam, nego si ti neozbiljna. Je l ti lepo rekao čovek da se uozbiljiš i dođeš...Podsjetiću i da je izradio za promjenu nicka. Karakter![]()