Tamburiks
Poznat
- Poruka
- 7.845
Nalazimo ti slabost po slabost.Sad mi se jede taj keks iako ga nisam probala. Oči gladne![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nalazimo ti slabost po slabost.Sad mi se jede taj keks iako ga nisam probala. Oči gladne![]()
Jesam ja: link do prethodne kafane![]()

Ja još uvek nisam.S obzirom da ste svi ovaj mesec na odvikavanju od slatkog, ja ću sesti pored torte![]()
Samo se vas dve svađajte oko torte.Ali ću ti ja prići s leđa i oteti tortu![]()
bez šećera?Ja sam dobila neke nove Lastra štrudle!

Pročitala i pridržavam seNiko mi nije pročitao posljednju rečenicu![]()

Ne vide se.Nismo mi željni tuđih dlaka uz kafu![]()
Baš sam pikirao kadar. 
Pročitala i pridržavam se![]()

Džabe, svakako neću jesti. Zato i nemam zalihe slatkog, jer bih vjerovatno posrnula.Nalazimo ti slabost po slabost.![]()

@The_Night_Hawk vidim sad da sam te zaboravila tagovati![]()

Voliš da mučiš sebe?
Naravno da se videNe vide se.Baš sam pikirao kadar.
![]()
Forumski drugari, dobro došli na našu malu
čajanku.
Pogledajte prilog 1813074
Novembar... savršeno vrijeme da se ušuškamo u pufnaste dekice i uz topli napitak (čajić) zajedno utonemo u vrbopucketav svijet bogougodnosti, te svojom energijom rastjeramo tmurne oblake. Pogledajte prilog 1813075
Za najhrabrije - poslužujemo Herojkov čaj i Obnijev čajčić.
Toplo ćebence veoma je važno da vaš ugođaj bude potpun... ako još niste pronašli odgovarajuće, rado ćemo vas posavjetovati na Temu pravog izbora.
Život možda nije savršen, ali šolja tvog čaja jeste. Pogledajte prilog 1813077
I za kraj, ono najvažnije - budite dobri!
![]()
Link do prethodne teme:
https://forum.krstarica.com/threads...c-pod-dudom-sparklesrevolving-hearts.1042341/

Apsolutno ne, nemam želju. Ja sam od onih kojima istekne rok slatkišimaVoliš da mučiš sebe?![]()
Može. Hvala ti. S narandžom. Obožavaaaaaam

Kačićemo da ti otežamo.Džabe, svakako neću jesti. Zato i nemam zalihe slatkog, jer bih vjerovatno posrnula.
Ovako ne mogu jer imam samo zdrave stvari![]()
el smemo nešto drugo? na primer hladni napitak (pivo)uz topli napitak (čajić)