Tamburiks
Poznat
- Poruka
- 9.312
Tendencija nestajanja. I slova i njega.A za Božić - HSR!![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tendencija nestajanja. I slova i njega.A za Božić - HSR!![]()
Hteo tetki, tj. meni da donese lek?Ne razumem koja je poenta sa tim uletom![]()

Bloknula bih ga, ali me ludo zanima koliko će ovo d jutro bez odgovora da traje, da vidim kakvih sve pacijenata ima.Tendencija nestajanja. I slova i njega.![]()
Hahahahahah joj naivan naš Obni ahahahahahaTo mi nije palo na pamet![]()
OplakahAko ti ne bude prvi poslao čestitku za NG, da mu napišeš da si se razočarala i da raskidaš!![]()

Pa to je poenta, da me blokne u panici!Nemoj odmah decu i udaju, prepašćeš ga.![]()

Koji?Podseća me on na onaj vic o jehovinim svedocima![]()
Dolaze na vrata, kucaju, čovek otvara, oni objašnjavaju ko su, šta su i pitaju je l mogu da uđu. Čovek kaže da mogu. Oni se pogledali međusobno i kažu čoveku da sačeka trenutak. Udaljili se, jedan vadi telefon, zove centralu i pita "Konačno nas pustili. Šta sad?"
Hahahahhaha joj znam dobarIdu od vrata do vrata, dolaze na sledeća, kucaju, čovek otvara, oni objašnjavaju ko su, šta su i pitaju je l mogu da uđu. Čovek kaže da mogu. Oni se pogledali međusobno i kažu čoveku da sačeka trenutak. Udaljili se, jedan vadi telefon, zove centralu i pita "Konačno nas pustili. Šta sad?"
![]()

može, ja zaspao sa čokoladom jednom probudio se sav umazan.Može da spava i valja se u čokoladi i neće.![]()
smotana ko tepih ili što bi neki rekli: patravaSmotana![]()
podseća me na neki scenario iz final destinationa, oklizneš se na mermerne basamake i oko vrata ti se obavije to konopče i las...Ja se držim i za lelender i za kanap koji je stavljen na zid za svaki slučaj![]()
Ja zaspao jednom držeći telefon iznad lica i probudio se tako.može, ja zaspao sa čokoladom jednom probudio se sav umazan.
pomislih da sam se us*ao (što ne bi bilo prvi put ali to nije važno) kad ono čokolada
Ma ne... Nindža ratnik.podseća me na neki scenario iz final destinationa, oklizneš se na mermerne basamake i oko vrata ti se obavije to konopče i las...