EvoPrikeMajstoraElektrike
Primećen član
- Poruka
- 915
To je najvaznijeZdrave dojčice![]()
Sad mozes da uzivas u snijegu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je najvaznijeZdrave dojčice![]()
Nema snegeštije da se ja nisam ispružila ko proštacBuuum-tras?
Čuvaj se![]()
Ma ja i ne idem od ove naše teme, bukvalno su ovde svi tu i sve što mi treba.Sad sam čak i ja pogledala
Samo ću nešto reći- izbegvam pojedine osobe u širokom luku

Da idemo od jedne teme do druge da se branimoVidjeh, podsjeti me situacija na aleksandru![]()
Tip neotesane,agresivne osobe,koja svima serenda i glumi boga i batinuMa ja i ne idem od ove naše teme, bukvalno su ovde svi tu i sve što mi treba.
A ko ne prija oku, mentalni ignor i voila, bon vojaaaaž!![]()
Ona je moje dete,ne verujem da će uživatiTo je najvaznije
Sad mozes da uzivas u snijegu.

Poluzla Pepa meneKo koga dira?![]()

Piiiih jadaaaaa!Tip neotesane,agresivne osobe,koja svima serenda i glumi boga i batinu
Ne bih joj bila u glavi
Uvijek može da te ne dira jednom opcijom :ignorsmajlić:Poluzla Pepa mene![]()

Ma ti si toliko kul i pozitivna,treba biti baš težak kreten tebi se nasratiHvala vam![]()

Sad ću da ti nađem odmah da te okupiraNadam se da ćete me tagovati kad naletite na neku temu gde bih mogao da delim ljubavne savete![]()
Može da se desi i ovde da se preseliGde je fajt?![]()
Baš se malopre preispitujem gde sam pogrešila.Ma ti si toliko kul i pozitivna,treba biti baš težak kreten tebi se nasrati
Ova koju upravo komentiramo, kao stvorena za tebe.Nadam se da ćete me tagovati kad naletite na neku temu gde bih mogao da delim ljubavne savete![]()

Uvijek može da te ne dira jednom opcijom :ignorsmajlić:
![]()

Nema toga, mi smo organizovana banda, kad upadnu takvi, mi samo ignor i oni sami oduMože da se desi i ovde da se preseli
Ne među nama
Ali nije isključeno

To se u narodu kaže "došli mečki na rupu"Može da se desi i ovde da se preseli
Ne među nama
Ali nije isključeno
Nisi ništa napisala pogrešnoBaš se malopre preispitujem gde sam pogrešila.
Što me tako napada, šta sam to iritantno napisala?
Hvala što tako misliš o meni.![]()
Zato vas i gotivimNema toga, mi smo organizovana banda, kad upadnu takvi, mi samo ignor i oni sami odu![]()