Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 70.883
U zatvoru npr.Negde sigurno možeš biti.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U zatvoru npr.Negde sigurno možeš biti.![]()
Pa jes' niko ne razmišlja kad kupi šargarepu ili kuruz ili krastvac gde je to sve bilo dok nije stiglo do nas. Možda se neki farmeri zanimali sa tim dok su čekali utovar/pretovar i sl, pa onda možda neke u magacinu i na pijaci i sto tako dok nisu iznele na tezgu i slSve će oni nama uspjeti da zgade![]()
Hvala, bato!l, grli seka!Negde sigurno možeš biti.![]()
Ja kad tešim to je hit, da sam onaj pregovarač sa samoubicama što ih odvraća od tog čina, bila bih rekorderka u brzini izvršenja istog.![]()
Neeeee, šta su ti jadni zatvorenici skrivili!U zatvoru npr.![]()

Hvala, bato!l, grli seka!![]()
Jedino pečurke da mu odabereš.Neeeee, šta su ti jadni zatvorenici skrivili!
U predsedničkom timu da budem!![]()
Za jednu upotrebuJedino pečurke da mu odabereš.![]()

BIA sačuvala postZa jednu upotrebu
Eto, tako se razmišlja, bravoo, imaš plusić, tri plusa i ideš u ćošak.Jedino pečurke da mu odabereš.![]()
Heroj bi me u Kovin, Tumane, ti u zatvor, bolnicu, aman, ima li nešto lepo za mene?!U zatvoru npr.![]()

Noćas me golu dižu iz kreveta SAJ-ovciBIA sačuvala post
Znaš da se šalim, zapravo sam zavidna na tvom današnjem obroku! Djeluje mi kao nešto što bih u slast pojela, bez zezanja!Heroj bi menu Kovin, Tumane, ti u zatvor, bolnicu, aman, ima li nešto lepo za mene?!![]()
Moj rođak je tako, kad je bio mali doduše, i pio ga kao sokJedan deo života jeo sam pirinač bez ičeg, samo kečap preko, heljdu bez ičeg, samo kečap preko, pire krompir sa kečapom, klot krompir čorbu sa kečapom...I nije bilo visokog pritiska ni loše hrane. Sve dok ima kečapa.
![]()
Dođi da ti je dadnem, spremila ja više , da sutra ne moram ništa kuvati!Znaš da se šalim, zapravo sam zavidna na tvom današnjem obroku! Djeluje mi kao nešto što bih u slast pojela, bez zezanja!
To bi da sanjaš?Noćas me golu dižu iz kreveta SAJ-ovci
Snowko gde smo mi trenutno?