Bebica Be
Domaćin
- Poruka
- 4.205
Ma vraga. I ja 'oću svašta da znam. Budala.Pitanje ti je na mestu.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma vraga. I ja 'oću svašta da znam. Budala.Pitanje ti je na mestu.![]()
Biraj!kod tebe nema šta nema

nekad se pitam imam li mozga uopšte

Meni je ok Forza Horizon, isto je open world, mogu da lunjam svuda po mapi, nisam ograničen na puteve. Samo što ne mogu nikog da izrešetam.nisam fan tih trkačica, ovo sa gta v mi taman, vozim se pa kad me neko iznervira izađem izrešetam ga i nastavim da vozim oslobođeno
Nije lepo smejati se tuđoj nesreći
Drugo pitanje sam htela da postavim o tiroidnoj žlezdiDa da
Plus imam Japanca u sebi!
Haši/hipo i da ne idem dalje![]()
Gledma ko je ovo sa ćirilicom sad.Ло, требало би бише да спаваш. И (не) квалитет сна утиче и на пулс, и на притисак.

Ne budali, ja sam sadašnjost, meni imponuje kad svi žele mog čoveka, pa i Aranđel.To se ona iznervirala zbog onog skrinšota gde si spominjao Sremicu![]()

Fakat sad povezujem to kad mi ti reče.A kortikosteroidi koje si morala da primaš uzdrmaju ceo endokrini sistem
Ne znam. Vidim samo da ti je skočio pritisak kad si videla onaj skrinšotNe budali, ja sam sadašnjost, meni imponuje kad svi žele mog čoveka, pa i Aranđel.![]()
![]()
![]()

proći ćeFakat sad povezujem to kad mi ti reče.![]()

Ništa, u 20h ga merim opet pa ću onda ubiti krivca da bi mi pao, ako i dalje bude bio veliki!Ne znam. Vidim samo da ti je skočio pritisak kad si videla onaj skrinšot![]()

kao i život što prođeproći će![]()
Da da
Plus imam Japanca u sebi!
Haši/hipo i da ne idem dalje![]()
znam i bez gledanja
Ma hoće kad umremproći će![]()

, nisam ti ja tip koji diže frku oko toga. 

Ma ne merem ih ni videti kako se tresu, a kamoli staviti ih u usta!
Bolje je i ti ljubi da prođekao i život što prođe