Kafić Priče iz prošlog veka VI - Čajanka ispod duda 🧸🍵

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam juce bila ok i nije mi jasno sto sam prekjuce htela da mrem.

Prvo sam ustala stondirana i ladle mi se sake, samo sam zelela ako budem ok da me mm izveze na neko sunce. Onda nam je nestala voda. Pa sam u tri polulitarske flaske sa izbuskanim poklopcem da bude ekonomik tus se kupnula. I posto su bile hladnjikave tacno sam se odsumoglavila. I na Adi sa kucom se bacila na trcanje u sorcu. Mm rekao da ne cimam ni nju zbog njenih nogica, kicme, ni sebe, da je vratim posle km i cekao na kafi. Medjutim slusala je uz malo pauze na obali, nekad korektna bude, a nekad samo staje i vuce da snjuva. Pa smo se vratile posle 4,5 km. I hranila sam jato gavrana dok je ona vilenela sa povocem koji se vuce haha. To je bilo top. Samo sam se malo vise preznojila nego normalno i u tu svrhu se i poskidala. Puls gledam i to mi je uobicajeno. Pritisak odbijam da merim, a i digi toplomer mi nikad ne hvata, pa i to odbijam.

Ugl sad mislim da nisam mozda imala to vece napad mgrene, ili virus moze da bude jedan dan. Ili mi visi i dalje nesto nad glavom. Ne znam, jer ono nije bilo normalno.

Rekao si da ne voliš mace na ovom mjestu :D
Ja te braniti neću!
Ne da ne volim. ☝️😁 Volim ih, ali ne uz sebe. Zapravo, meni je problem da ih dodirnem. 😁 Kao detetu to nije bilo, donosio sam kučiće lutalice kući, ali sad im pristupam kao rukohvatu vrata javnog preduzeća ili rukovanju sa potpunim neznancima. I dlake. I sve životinje, ako ne moram. 😁 Mada generalno jesu mi simpatične.

Ne da ne volim. ☝️😁 Volim ih, ali ne uz sebe. Zapravo, meni je problem da ih dodirnem. 😁 Kao detetu to nije bilo, donosio sam kučiće lutalice kući, ali sad im pristupam kao rukohvatu vrata javnog preduzeća ili rukovanju sa potpunim neznancima. I dlake. I sve životinje, ako ne moram. 😁 Mada generalno jesu mi simpatične.
I ti si dlakav :D

Okp? 🤔🤣

Neizdrž znači
uzas-gif.297040
Ne projektuj :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back