Tamburiks
Poznat
- Poruka
- 7.957
Stepenice su takve. Kad pogledam flsšu, ja sam zlato.Nije fin kako djeluje![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stepenice su takve. Kad pogledam flsšu, ja sam zlato.Nije fin kako djeluje![]()
A ti bi bila bezobrazna.![]()

Ne kontam, plava samStepenice su takve. Kad pogledam flsšu, ja sam zlato.![]()

Lepo pišem, a flaša prazna. Dok Lo ne sme niz njene đavolske stepenice.Ne kontam, plava sam![]()
Sutra da osvanem u De novinama kao prestupnicaNije ostala barica, je l tako?![]()

Imam ja kupatilo i na spratu ovde kod meneLepo pišem, a flaša prazna. Dok Lo ne sme niz njene đavolske stepenice.![]()

Uzmi kišobran.Sutra da osvanem u De novinama kao prestupnica![]()
![]()
U gorem stanju sam pre 2 sata išla čak 2 sprata niže do podruma! I napravila sebi slaninju tost!Lepo pišem, a flaša prazna. Dok Lo ne sme niz njene đavolske stepenice.![]()

I ja sam pre sat progledao.U gorem stanju sam pre 2 sata išla čak 2 sprata niže do podruma! I napravila sebi slaninju tost!![]()

Glocni nešto.Meni se tek sad malo manta![]()
Nije to ništa, sunčala se ja u junu nudistički! Čak cela tri dana koliko je leto ovde potrajaloUzmi kišobran.
(Ja baš uporan da je ubedim da pipki na terasi)
Vino ume kasnije da drmne, kasni malkoMeni se tek sad malo manta![]()
Nema šanse, jela sam maloprije čokoladu.. a znam da ne valja slatko i alkohol i eto...Glocni nešto.![]()

U dvorištu?Nije to ništa, sunčala se ja u junu nudistički! Čak cela tri dana koliko je leto ovde potrajalo![]()
Valja sve. Sve je to otrov.Nema šanse, jela sam maloprije čokoladu.. a znam da ne valja slatko i alkohol i ezo...![]()
I mene bilo strah malo da nakon slanine udarim po višnji emergičnoNema šanse, jela sam maloprije čokoladu.. a znam da ne valja slatko i alkohol i ezo...![]()
Samo da me glava ne boli sutra, ne znam da li da uzmem sad aktivni ugalj ili da čekam ujutruVino ume kasnije da drmne, kasni malko
Mene još drzi vala, ali je bolje![]()
Jel treba nekome konac u iglu da se uvuče? Ovde na terasi! Gde me ti nagovaraš da piškim!U dvorištu?Ili ono njihovo more?