Lorelaj92
Elita
- Poruka
- 16.547
A ja nikada manje hahahahhahajaNikad više srca ne stavljaš nego kad popiješ![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ja nikada manje hahahahhahajaNikad više srca ne stavljaš nego kad popiješ![]()
Kesi ti meni rekla koloko je promila uMene?!U zapadnoj Srbiji hahaha
Ne valjaju tablete sa alkoholomŠta će nam tablete?![]()
.gif)

Pa pošto si počela da zapinješ i kad čitaš a ne samo kad pišeš, rekla bih 2,6Kesi ti meni rekla koloko je promila uMene?!
Ja vrela, a radijator leden, a balkon ptvorenNe valjaju tablete sa alkoholom
Joj, polako me hvata vrućica u obrazima![]()
То је то карй. Где да ме виде мойи одвальнног. То је једном каф сам био ксо канта и никада више. Блам сутрадан на лвадрар х 2.Dolazi ovamo, jesi našao rakijuuu breee!?
Zamišljam ih kao mladence, torta ispred njih, šampanjac. On ga uzme i otvori, a ona mu kaže, to je to, sad možeš ići.Udajes se?![]()
Toga se i plašimOsim ako ih i ja ne bih promijenila tad

Opet mi se piškiPa pošto si počela da zapinješ i kad čitaš a ne samo kad pišeš, rekla bih 2,6![]()

ajžilavi!Iskusno MinkaPa prvo bi njega napila, logično, ili se posvađala bez razloga da dobije par sati prava na ljutnju![]()
Drška dovoljno tvrda da nabije čep u flašu a ništa ne ošteti....Zakon!
Neću pitati kako si uopće došla na ideju da probaš s četkicom za zube.![]()
2,8: meće sebi srca, zove taba da ga pita zašto to ne radiObli kad popije:
1,2 promila: veseo svemu se smije
1,8: idu priče iz života, zabavne
1.9: meće svima srca u reakcije
2,2: meće srca u postove umjesto zareza i tački![]()
Daj šampanjac i marš na hrk!Zamišljam ih kao mladence, torta ispred njih, šampanjac. On ga uzme i otvori, a ona mu kaže, to je to, sad možeš ići.![]()
Pa Ve Cap.. nas ne radi na emocijuA ja nikada manje hahahahhahaja

HahahahahahhahahahhahahahahahahhahahhahahahhahaТо је то карй. Где да ме виде мойи одвальнног. То је једном каф сам био ксо канта и никада више. Блам сутрадан на лвадрар х 2.искрени ме и боли увце
![]()
То је то карй. Где да ме виде мойи одвальнног. То је једном каф сам био ксо канта и никада више. Блам сутрадан на лвадрар х 2.искрени ме и боли увце
![]()

Opa više ni jezik isti ne pričamo hahahhahahhahahhaТо је то карй. Где да ме виде мойи одвальнног. То је једном каф сам био ксо канта и никада више. Блам сутрадан на лвадрар х 2.искрени ме и боли увце
![]()
Kako pričaš njemački kad popiješ?Ja vrela, a radijator leden, a balkon ptvoren
Lungenentzündung!
Zamišljam ih kao mladence, torta ispred njih, šampanjac. On ga uzme i otvori, a ona mu kaže, to je to, sad možeš ići.![]()

2,8: meće sebi srca, zove taba da ga pita zašto to ne radi
3,6: zove taba da pita zašto se ne vidi dal je lajkovanje sinovano

Sad je ubacio i ruskiТо је то карй. Где да ме виде мойи одвальнног. То је једном каф сам био ксо канта и никада више. Блам сутрадан на лвадрар х 2.искрени ме и боли увце
![]()