Lorelaj92
Elita
- Poruka
- 16.378
Presušio, a skontao nije!Vrištim!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Presušio, a skontao nije!Vrištim!!

Plakale tokom seksaŠta su?![]()
Plakale tokom seksa![]()
Zato ona njemu pričala da je aseksuanalka a on je nije kontao ahahahjahahahahahahaja on kontao aseksualkaTi misliš da ga ona ničim izazvana blokirala u 5. To je garant bilo: u čemu si sad! Evo imam termo duge gaće, znaš Srbija ume da bude 'ladna. Gore imam potkošulju koju sam utrpao u gaće i preko majicu svijetlo plavu koju koristim za spavanje samo jer sam je uflekao gelom za leđaa ti?
Aaaaaaa Snowkooo dva!Šta su?![]()
To je druga hahahahahaZato ona njemu pričala da je aseksuanalka a on je nije kontao ahahahjahahahahahahaja on kontao aseksualka![]()
Zato mi nećemo nikad da ga blokiramo hhahahahajahahaLo šta sam ti rekla
A sladaaak je!
Obli, dođi!
![]()
Snowko na aparatyyyyyyyAaaaaaa Snowkooo dva!

Nećemo, on je naša drugarica, on je naša kara!Zato mi nećemo nikad da ga blokiramo hhahahahajahaha
Hoće on nas hahahahahaZato mi nećemo nikad da ga blokiramo hhahahahajahaha
Prije vezanja hahahahaOnda nakon seksa ili još gore pre seksa?![]()
Što forum sastavi kovin rastaviOd nas boljih nema, ko nas sastavi svaka mu čast, sudbinski susret!![]()
Ovo je stvarno neverovatno, sve ozbiljno, pod konac što bi se reklo i zadnja rečenicaUrasle dlake isto, čirevi, mada je i flogocod za to dobar.
- Ublažava bolove upaljenih tetiva i zglobova
- Smanjuje oticanje tetiva i zglobova
- Povećava pokretljivost tetiva i zglobova
- Pomaže kod istegnuća i ozljeda ligamenata
- Poboljšava cirkulaciju
- Pomaže bržem oporavku nakon ozljeda
- Pomaže kod upalnih procesa u dubljim slojevima koža
- Smiruje upalu i svrbež kože
Opet o dlakama ahahahjahahah

Sa tvog entera u Božije uši****** se, obe![]()
Pod konac je prekopirano, a poslednja rečenica je moj mozakOvo je stvarno neverovatno, sve ozbiljno, pod konac što bi se reklo i zadnja rečenica
![]()

Ne sećam seJes sanjao takve snove nelogične, na to sam mislila..![]()
Lo evo zove nas u trojku, ja vala neću lizaťi čelo!Možete zajedno. I onako ste iste.![]()
Odgovor na pitanje nismo dobile, ne ne!Možete zajedno. I onako ste iste.![]()
.gif)
Dobro de, ja ću gristi noge, ionako imam jake zube, konjske!Lo evo zove nas u trojku, ja vala neću lizaťi čelo!
Šta ste trebale, to ste dobile.Odgovor na pitanje nismo dobile, ne ne!![]()