Tamburiks
Poznat
- Poruka
- 9.316
Bebo, tebi još malo vreme za drugu ličnu kartu.Iskusno
Ali ja sam![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bebo, tebi još malo vreme za drugu ličnu kartu.Iskusno
Ali ja sam![]()
Ako ti NY bude sledeća destinacija sjeti se drugarica forumašica![]()
Sestro i brate, tamo je podrum sa pacovima od 13 kvadrata 2000 dolara mesečnoSeti se ko ti je rekao da si riba i po.
![]()

Pa ti plaćaš.Sestro i brate, tamo je podrum sa pacovima od 13 kvadrata 2000 dolara mesečno
Uvek ste dobrodošli!Sklupčaćemo se
![]()
Pa ako se sruši avion, pisaće - poginuo Heca HR državljaninNe znam zašto, s tim pasošem možeš gdje god
Ja moram čekati da CG konačno uđe u EU što najavljuju 2028.![]()
Ja sam drugu izvadila 2021.Bebo, tebi još malo vreme za drugu ličnu kartu.Mene sa tek dobijenom prvom tražili ujutru živog ili ono drugo.
![]()

Pupak na pupak!Sestro i brate, tamo je podrum sa pacovima od 13 kvadrata 2000 dolara mesečno
Uvek ste dobrodošli!Sklupčaćemo se
![]()

Drži tri prsta u avionu. Reći će da je pasoš lažnjak.Pa ako se sruši avion, pisaće - poginuo Heca HR državljanin![]()
Šta te briga ako poginešPa ako se sruši avion, pisaće - poginuo Heca HR državljanin![]()

Prva je maloletnička?Ja sam drugu izvadila 2021.
A pasoš prošle godine. Obije slike su mi dobro ispale, mada mi se više dopada ova na pasošu![]()
Nabavio ga na crnom tržištuDrži tri prsta u avionu. Reći će da je pasoš lažnjak.![]()
2014. sam izvadila i ličnu i pasošPrva je maloletnička?![]()

Kao da vidim ove čokoladeSestro i brate
Izgleda da.Kao da vidim ove čokolade
![]()
Proizvodi li se ovo još ?![]()
Pa mlađi je nego što sam mislio
Vaša razlika couple goalsVeća je razlika između mene i tebe nego njega i mene![]()

Kaš se ženit?A ja 2004.![]()
Bože zdravlja, za pola godine bićeNema ni 40 još odnosno nije još ni u pedesetima![]()

Izgleda da da*Izgleda da.![]()
Ne mogu...Izgleda da da*![]()