Heroj.Ulice
Poznat
- Poruka
- 9.342
Uvek se setim bubnjeva u morijizvoni mi malo u glavi
Koliko jaka scena i koji najež kad se čuju bubnjevi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uvek se setim bubnjeva u morijizvoni mi malo u glavi
Pritisak, bato!Ako je za utehu, zvoni mi malo u glavi i koordinacija pokreta se još uspostavlja.Podizanje sistema.
A Lo sigirno nije ništa.
![]()

Zašto?Strpljiva si.![]()
Nije mi to utjeha. Utjeha mi zarada što mi duguje tvoja učiteljica. Odmah živnemAko je za utehu, zvoni mi malo u glavi i koordinacija pokreta se još uspostavlja.Podizanje sistema.
A Lo sigirno nije ništa.
![]()
Digo mu se?Pritisak, bato!![]()
Propili se ovde na forumuEvo i ja sad gledam, plus poziva i na neko opijanje u subotu
![]()
Mislio sam da čekaš da se uključiš u onom videu i one 24 sek su mi izgledale kao 2 minuta.Zašto?![]()
To ti se računa kao dobrotvorni rad.Nije mi to utjeha. Utjeha mi zarada što mi duguje tvoja učiteljica. Odmah živnem![]()
Hahahahah ne, stojim parkirana, čekam nekogaMislio sam da čekaš da se uključiš u onom videu i one 24 sek su mi izgledale kao 2 minuta.Sad pogledah ponovo.
![]()

Da ne lajemTo ti se računa kao dobrotvorni rad.Stičeš pozitivnu karmu.
![]()
Obnevideo. Sad vidim jasno. U boji.Hahahahah ne, stojim parkirana, čekam nekoga
Joi, prevideo, više vodke bilo u tebi nego krvi?
Skrenula bih ja milion puta za ove 24 sekunde, samo po gasu![]()
Oš ja da ti kažem šta stičeš?Da ne lajem![]()

Reci, ne ustručavaj se.Da ne lajem![]()
Sad nemaš duple slikeObnevideo. Sad vidim jasno. U boji.![]()

Ko se ne bi pored nas propioPropili se ovde na forumu

I te kritične samo da kačiš, a ne parking.Moram jednom prilikom da vam snimam kako vozim!
Samo ću morari da sečem kritične situacije.![]()
Dogovoremo kačim sve!I te kritične samo da kačiš, a ne parking.![]()

Zato što vazda kasnišKako me nervira na ovom forumu kad piše ono "Napisano je još poruka, da ih prikažem?" i budu mi po 2-3 na strani, kliknem i napravi mi haos, baci me u 3pm. Ili posle svakog napisanog posta da tražim gde sam stao.![]()
Čekaj dok jedem!Reci, ne ustručavaj se.![]()
Normalno.Dogovoremo kačim sve!
A psovke naopako ko ti dade dozvolu i to da kačim?![]()