Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
 - 67.799

Da nakucam ovih 19 poruka koje mi bježiš 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sledećeg vikenda ću.Idi se tuširaj!
 Imam važnija posla.Ja sam nedonošče, možda moj pravi znak i nije DjevicaEto ti ga slobodno
Za jednu Djevicu si previše tolerantna, mora da tebe i Aždaju radi isti Mo u Ribama.
Moj je u Djevici, stoga prag tolerancije nepostojeći![]()
Kad pre?!Da nakucam ovih 19 poruka koje mi bježiš![]()

Turpijaš pete, Obli, značiiii!Sledećeg vikenda ću.Imam važnija posla.
Apsolutno poštujem. Ne poznajem ga tako da bih mogla dijelit mišljenje, ali me i ne zanima tako da bih se interesovala. Ne prija mi i skroz je u redu da sa nekim i ne kliknemo.Ja moram reći, osvrt na Snowka. Možda mu je takav smisao za humor. Meni je Snowko drag jer nije nikada namrgođen, ljut, drzak, neprijatan a nema šanse da nema i on, kao i svi, loš dan. Ja kada dođem nadrndana pokoljem se sa pola foruma. On to nikada ne radi. Nikada se ne ponaša kmečavo i skenjano, nikada nije kao da u ruci drži povodac na kojem vuče tamni oblak. Uvijek ima vremena, kad je tu, da svakoga pozdravi srdačno, da uzvrati pozdrav, citat, da reakciju, niko se pored njega ne može osjećati neprihvaćeno ili neprilagođeno. Nikada niko od njega neće dočekati uvredu, vulgarnost ili psovku. Empatičan je i iskren. Možda, za ovakvo mjesto, previše iskren. Ali definitivno bih ga u stvarnom životu izabrala za prijatelja.

Za sada mi ih je 8 "skroz je u redu"Apsolutno poštujem. Ne poznajem ga tako da bih mogla dijelit mišljenje, ali me i i ne zanima tako da bih se interesovala. Ne prija mi i skroz je u redu da sa nekim i ne kliknemo.![]()
Ma jok, čupam dlake iz nosaTurpijaš pete, Obli, značiiii!
^^ Stvarno si se previše oslobodio. Sledeće ćeš nam javit da kuckaš sa šolje!![]()

Kad pre?Za sada mi ih je 8 "skroz je u redu"![]()
Foto, video^^ Stvarno si se previše oslobodio. Sledeće ćeš nam javit da kuckaš sa šolje!![]()
Svaki dan novi "skroz u redu" dolazeKad pre?Zar nije bilo 3?
![]()
Mislim da je i njoj za isto vremeKod tebe 9 za par godina, a kod mene 5 za 3 mjeseca![]()
Ma jok, kod mene 1 za sve godine, ostali svi u roku par danaMislim da je i njoj za isto vreme![]()

Kad počne više da piše javi, da ga maknemJa trebam skinuti i onog jednog sa gifovima. Počeo da piše ponekad.![]()

Ja trebam skinuti i onog jednog sa gifovima. Počeo da piše ponekad.![]()

Još je slab, ali trudi se.Kad počne više da piše javi, da ga maknem
Ako fino piše, ako lupa onda neću![]()