Lorelaj92
Elita
- Poruka
- 18.706
Ne laži, pokazivao si nam je koliko puta!pa ista je kao ta na slici
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne laži, pokazivao si nam je koliko puta!pa ista je kao ta na slici
Nek se orijentiše prema kobajamaPa to i mene zanima, na što si mislio pod lijevo, a što pod desno kad si rekao da je jedna komšinica na lijevoj, a druga na desnoj strani.
Šteta da ovakav talenat čuči u kafani.. Na Kulinarstvo da idešzna se šta je kobaja
onako debela kurtonka, pa kad je pečeš kad pukne onaj kurtonomotač izađe ona mast i slast iz nje, pa se dodatno u tome uprži
ostane i moča još
Joj, stvarno su zdepaste. Skoro da ih možeš zvati ćevapima.
Odlično, sad sam gladna.zna se šta je kobaja
onako debela kurtonka, pa kad je pečeš kad pukne onaj kurtonomotač izađe ona mast i slast iz nje, pa se dodatno u tome uprži
ostane i moča još
retko ko ima apetit za moje recepteŠteta da ovakav talenat čuči u kafani.. Na Kulinarstvo da ideš
Ne verujem da su baš toliko loši...verovatno su goriretko ko ima apetit za moje recepte
Ja sam se pravih dickpicova nagledala na PoliticiNe laži, pokazivao si nam je koliko puta!
Skakaćemo po njemu? Dušeku?Sutra ne radim a dusek mi je nov![]()

jedno ti je sigurno i zagarantovano kod mojih recepata: dijetaNe verujem da su baš toliko loši...verovatno su gori
Smanjuje mu se broj kilometara za definiciju komšinice. Polako, napredujemo.Koliko je stotina kilometara druga komšinica udaljena?

pa to ko prava skupština bokteJa sam se pravih dickpicova nagledala na Politici
Više puta učešnik u raspravi umesto odgovora postuje svoju kobaju koja govori 1000 ružnih reči
Dok modovi obrišu mi se nagledamo
Mada i nije imalo bog zna šta da se vidi
Jok, praćku ćete da praviteSkakaćemo po njemu? Dušeku?
Ja radim, jbg, ne mere![]()
![]()
Kod Snowka vidjeh dvije na tanjuru. Samo kažem.Odlično, sad sam gladna.![]()

A, onda bolje ne.. Ne mogu više dijete, samokontrole, te nemoj da udaviš ovoga, te nemoj da ubiješ onoga..jedno ti je sigurno i zagarantovano kod mojih recepata: dijeta
O dapa to ko prava skupština bokte
Pa ako oćeš da se švaleraš, moraš bolji marketing da nađeš od onih patrljaka
Koliko je stotina kilometara druga komšinica udaljena?
Pa to i mene zanima, na što si mislio pod lijevo, a što pod desno kad si rekao da je jedna komšinica na lijevoj, a druga na desnoj strani.
U krevetu garant, a on u sredini.![]()
![]()

Odlično, sad sam gladna.![]()

Skakaćemo po njemu? Dušeku?
Ja radim, jbg, ne mere![]()
![]()

Ja mislim da ti živiš uglavnom na lubenici.jedno ti je sigurno i zagarantovano kod mojih recepata: dijeta
Nek pravi, ja to n'umemJok, praćku ćete da pravite

bananeOk, preko ljeta, za zimu ne znam.
Snowkov grupni citat 18+Imam i vecu
Oko 450 km, nisam tacno siguran za grad.
Dodji kod mene na veliku kobasicu
Radim samo sredu i cetvrtak sledecu sedmicu![]()
Ne mogu da čitamSnowkov grupni citat 18+
Neka smo i to doživjeli.
Meni treba veći primerak kobaje, jako sam gladna.Kod Snowka vidjeh dvije na tanjuru. Samo kažem.![]()

Onda idi na ljisMeni treba veći primerak kobaje, jako sam gladna.![]()