Kafić Priče iz prošlog veka II - Lelemud kod duda 🌳

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
No ajde kao da iznesem svoje stajalište.
Smatram da je prava ljubav, kao i sve prave stvari u životu, rijetka i da je tu uključeno dosta faktora, od sreće do sposobnosti pravljenja odgovarajućih izbora.

Ali ako je rijetka i teško dostižna, pogotovo u današnje vrijeme prepuno izazova, ne znači da ne postoji.

Sa druge strane, nekima od nas nije dato da dožive tu neku pravu ljubav, što zbog odsustva faktora sreće, što zbog ličnih bagova i pogrešnih obrazaca da nas trigeruju samo ljudi koji su za ustanovu zatvorenog tipa.

Što opet ne bi trebalo da vodi u neku ogorčenost i da negiramo sreću drugim ljudima koji su zadovoljni u braku/vezi (kojih ima malo, ali opet - ima ih).

Nije svakome dato i treba se sa tim pomiriti.

Smatram da je prava ljubav, kao i sve prave stvari u životu, rijetka i da je tu uključeno dosta faktora, od sreće do sposobnosti pravljenja odgovarajućih izbora.

Ali ako je rijetka i teško dostižna, pogotovo u današnje vrijeme prepuno izazova, ne znači da ne postoji.

Sa druge strane, nekima od nas nije dato da dožive tu neku pravu ljubav, što zbog odsustva faktora sreće, što zbog ličnih bagova i pogrešnih obrazaca da nas trigeruju samo ljudi koji su za ustanovu zatvorenog tipa.

Što opet ne bi trebalo da vodi u neku ogorčenost i da negiramo sreću drugim ljudima koji su zadovoljni u braku/vezi (kojih ima malo, ali opet - ima ih).

Praise The Lord Applause GIF

tenor.gif

Раније се бензин плаћао одмах на руке раднику што га точи. Све брже завршавало. Истина, крало се, али данас када уђем унутра да платим редовно стоји неко и не зна шта ће од себе. Плаћа са 100 картица, тражи цигарете и неке лименке, треба му рачун за фирму, јер нема своје паре, не зна ПИН.

Некада се на пумпама продавало гориво, мазиво, резервни делови, опрема и алат и све је брже ишло.

hahahhaha

for Bluetooth, for Digital Microphones, for USB audio sam morala.. valjda 🤣 nemoj reći da nisam

Zvuk na zvučniku imam, ostalo nisam provjeravala 🤣

Sad razmišljam, ništa od ovoga i nije za običan zvučnik? 🤣

Realtek audio sam nekako preskočila, djelovalo mi nebitno, a izgleda da je najbitnije🤣

Završila sam i radi :srecna:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back