Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 72.853
A on može svakoj drugoj: daj kike, daj cmoku, daj kosicu, daj sisicuOnda nemoj da me izazivaš, sve ja mogu kad hoĆEM!![]()
Ok, bez sisice.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A on može svakoj drugoj: daj kike, daj cmoku, daj kosicu, daj sisicuOnda nemoj da me izazivaš, sve ja mogu kad hoĆEM!![]()
Jedva sam se snašla sa ovim evropskim izvještajemnisam navikla, prvi put da ja nisam kriva za udes
![]()

Ja se ubih zamišljajući cimeraTužna priča baš.
Ako tako reaguješ za sendvič, ne želim ni da mislim kakve su ti reakcije za druge stvari
![]()

Onda nemoj da me izazivaš, sve ja mogu kad hoĆEM!![]()

Pa imam chat gptZasto nisi rekla da ti treba pomoc da zoven kolegu, njega Ceh nabio u Vijetnamca na semaforu![]()
A on može svakoj drugoj: daj kike, daj cmoku, daj kosicu, daj sisicu
Ok, bez sisice.

Više ne, prestario samHerojka zanimaju samo papiri![]()
Zvučiš ko VučićViše ne, prestario sam
Sad samo mir i stabilnost
Pravim a opet ga nemam, znači nije do tiganjaNe mlatite tim tigaljima po temi, bolje napravite nešto u njima
Zato i nemate suđenike što pogrešno koristite tigalje

Pa imam chat gptmada me je danas niznerviralo i ono
![]()

Вала башPa nismo ptice mi da kljucamo zrnevlje.![]()
Razuzdana Žard.Tužna priča baš.
Ako tako reaguješ za sendvič, ne želim ni da mislim kakve su ti reakcije za druge stvari
![]()

Ja mu uslikala nekakvu masku za lice, kao eto nije loša ali ne očekuj čuda! Kaže hoćeš da ti napišem sastav, ne piši ako nema čudaMoj je dobar, sam se nudi da nadje linkove do radnje ako ga pitam za nesto
A u banci sam zavrsio razgovor i konacno narucio sto
@Amelie imas rok do petka da nadjes pesmu![]()
Više ne, prestario sam
Sad samo mir i stabilnost

Bukvalno. Kad je veće, što je veće, kad nije, što nije... sve sama zakerala i nezahvalniciJes pa da nam poraste guz i onda neki da kukaju tu što nam je velika.

Ja mu uslikala nekakvu masku za lice, kao eto nije loša ali ne očekuj čuda! Kaže hoćeš da ti napišem sastav, ne piši ako nema čuda![]()

Da vidimo sto!Moj je dobar, sam se nudi da nadje linkove do radnje ako ga pitam za nesto
A u banci sam zavrsio razgovor i konacno narucio sto
@Amelie imas rok do petka da nadjes pesmu![]()
Da vidimo sto!

Heroj i ti prve sisice poddudnjače.Tebi nisam trazio sisice
Moje su vece![]()
Zaboravila sam koja, sigurno si zaboravio da ga zamoliš da me napravi bujnih grudi?Jos mi nisam kacio slike, samo trazio da neke napravi
Bila jednom i sa tobom pa si rekla da ti se ne dopada![]()
Šta ću u Nemačkistanu?Gde je pravi Herojko?![]()
Zaboravila sam koja, sigurno si zaboravio da ga zamoliš da me napravi bujnih grudi?![]()