Tu okolo
Domaćin
- Poruka
- 3.317
Posta da zalepi nesalomljivo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si mu brat, zato ga hvališ![]()
Smiri se. Taj je za Žardinjeru.Kleknula bih i ispovedila se, tražila bih mu, khm, blagoslov![]()
NormalnoTi bi ceo paket, baš si 'skromna'![]()
Može ovaj policaj? Jeste da se ukočio ko drvo ali zanemarimo to nego pogledajmo ceo paket.
Iskoče mi samiKakve vi to stranice pratite na instagramu![]()
Mene sad Serpenti navuklaKakve vi to stranice pratite na instagramu![]()
Baš to što ste ista generacija je ono što je zajedničko tebi i mom bratuSad, Pobednik i ja jesmo tu neka generacija po godinama, obojica nosimo naocare, bili smo jedno vreme clanice roze foruma (ja vise nisam), ali coveka sam uzivo upoznao tek pre nekih malo manje od godinu dana. Sa nekim njegovim stavovima i pogledima na svet se slazem, sa nekim ne. Tako da tesko da se mozemo nazvati bracom...![]()
Taj mnogo zelen, ja ga ne bih ni pogledalaKleknula bih i ispovedila se, tražila bih mu, khm, blagoslov![]()
Kako Heroj kaže, ona zna, on može.Taj mnogo zelen, ja ga ne bih ni pogledala![]()
Ti imaš puža i to Jarca, tkd dosta ti jeTaj mnogo zelen, ja ga ne bih ni pogledala![]()
Al' mogu da gledam.Ti imaš puža i to Jarca, tkd dosta ti je![]()
Jes vala, izgledaju ko gejfederiMogu gledati ovako kad ih neko drugi snimi
![]()
Ali da ostane zapisano da mi je mnogo krindž i iritantno kad se momak tako sam snima i izvodi nešto. Budi muško.![]()
Ženeeee, ženeeee, vi hoćete da me dokrajčite.:vrućeeeee:
Policajac, da me dovede u red. Da me ispendreči jeeeeel i da me veže. Pa ja njega.![]()