Tusenfryd
Poznat
- Poruka
- 7.674
iju... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa dobro to vama momcima zvuci ok jer naravno vecina se tako ponasa i to radi ali opet to pricati u gradskom prevozu i to nimalo tiho razgovaratiNixxx:A što je manijak?
ja se isto nikad nisam vozila tramvajem!Keeper:zju ja ni ne znam kako se u BGu placja za tramvaje u zhivotu to nisam uradio.
He... ooozbiljnosofffy:ja se isto nikad nisam vozila tramvajem!
Jaooooo... zene.... samo da vam je neka sipkaLolita90:meni se desio mali blam...sedim ja s kevom u busu,i pogleda ona mene u patike i pita me (poprilično glasno):JEL SI STAVILA ULOŠKE?:-)mislite da su ostali oko nas skontali da se radi o ulošcima za jebene ravne tabane?!?ili..ma najjače mi je kad sedim s njom u busu a ona počne da mi priča kako je videla extra gaćice za mene sa leptirićima(i to onako glasno)...došlo mi da se obesim o šipku u busu.bruka
Nije nikad bilo.Predlagali su ovi iz gradjevinskih firmi,ali je uprava grada odbila uz izgovor da se pare imaju potrositi na druge,bitnije stvari...Dovla:@soffy
Ako se ja negde nisam zaebo u BL je ranije bilo tamvaja jel tako???:?
Daj bwe Vlado to su tramvaji kod nasDovla:@soffy
Ako se ja negde nisam zaebo u BL je ranije bilo tamvaja jel tako???:?
Inace ja stvarno ne znam koja budala je izmislila tramvaj... ljudi moji pa veceg zla nema od tramvaja... prvo voziti se u njemu je isto kao da ste usli u kontejner pa vas neko vuce u njemu... uvek imam osecaj da ce se raspasti... kao neka kanta boze me prosti
Isto tako nemam pojma koja budala je smislila da tramvaj ima prednost na svim raskrsnicama i da uvek krece na zeleno kad i auta
Jbt krenem na zeleno i hocu da skrenem (levo ili desno nebitno ima raznih situacija) kad ono trabvaj ili pored mene (bolja situacija) ili pici pravo na mene bez namere da prikoce (gora situacija).... Uopste mi nije jasno koji ***** pustaju te tramvaje na put
Narocito sada kaqd renoviraju pola grada pa ne idu dva tramvaja kako treba?:?