Price iz GSP-a

Nixxx:
A što je manijak?
pa dobro to vama momcima zvuci ok jer naravno vecina se tako ponasa i to radi ali opet to pricati u gradskom prevozu i to nimalo tiho razgovarati :roll: meni to nije ok, pogotovo ne kada slusam, to mi je zaista uzasno....

elem..nije neki dogadjaj ali sam se tada bas nasmejala sa drugaricom...idemo u skolu u tramvaju smo, guzva nevidjena, dolazi stanica ulazi jedna mladja baka i gura se i vice unuci koja je ostala napolju "simonida ulazi u tramvaj !" a mala se izdere " necu da visim ko neka krava !" :lol: ceo tramvaj se nasmejao, mala je naravno usla u trandzu :lol:

meni se desio mali blam...sedim ja s kevom u busu,i pogleda ona mene u patike i pita me (poprilično glasno):JEL SI STAVILA ULOŠKE?:-)mislite da su ostali oko nas skontali da se radi o ulošcima za jebene ravne tabane?!?ili..ma najjače mi je kad sedim s njom u busu a ona počne da mi priča kako je videla extra gaćice za mene sa leptirićima(i to onako glasno)...došlo mi da se obesim o šipku u busu.bruka

Нешто најгое што те може снаћи уживоту јесте кад је гужва у трамвају... :roll: Клац, клац, клац, и ти само лево, десно, на људе, а још не можеш за рукохват да се уватиш. А и кад се уватиш, има да ти руке смрде (ако су у питању старији трамваји).

@soffy
Ako se ja negde nisam zaebo u BL je ranije bilo tamvaja jel tako?? :?:?:?

Inace ja stvarno ne znam koja budala je izmislila tramvaj... ljudi moji pa veceg zla nema od tramvaja... prvo voziti se u njemu je isto kao da ste usli u kontejner pa vas neko vuce u njemu... uvek imam osecaj da ce se raspasti... kao neka kanta boze me prosti :roll::roll::roll:
Isto tako nemam pojma koja budala je smislila da tramvaj ima prednost na svim raskrsnicama i da uvek krece na zeleno kad i auta :roll::roll::roll:
Jbt krenem na zeleno i hocu da skrenem (levo ili desno nebitno ima raznih situacija) kad ono trabvaj ili pored mene (bolja situacija) ili pici pravo na mene bez namere da prikoce (gora situacija).... Uopste mi nije jasno koji ***** pustaju te tramvaje na put :roll:
Narocito sada kaqd renoviraju pola grada pa ne idu dva tramvaja kako treba :?:?:?

Lolita90:
meni se desio mali blam...sedim ja s kevom u busu,i pogleda ona mene u patike i pita me (poprilično glasno):JEL SI STAVILA ULOŠKE?:-)mislite da su ostali oko nas skontali da se radi o ulošcima za jebene ravne tabane?!?ili..ma najjače mi je kad sedim s njom u busu a ona počne da mi priča kako je videla extra gaćice za mene sa leptirićima(i to onako glasno)...došlo mi da se obesim o šipku u busu.bruka
Jaooooo... zene.... samo da vam je neka sipka :lol::lol::lol:

Dovla:
@soffy
Ako se ja negde nisam zaebo u BL je ranije bilo tamvaja jel tako?? :?:?:?

Inace ja stvarno ne znam koja budala je izmislila tramvaj... ljudi moji pa veceg zla nema od tramvaja... prvo voziti se u njemu je isto kao da ste usli u kontejner pa vas neko vuce u njemu... uvek imam osecaj da ce se raspasti... kao neka kanta boze me prosti :roll::roll::roll:
Isto tako nemam pojma koja budala je smislila da tramvaj ima prednost na svim raskrsnicama i da uvek krece na zeleno kad i auta :roll::roll::roll:
Jbt krenem na zeleno i hocu da skrenem (levo ili desno nebitno ima raznih situacija) kad ono trabvaj ili pored mene (bolja situacija) ili pici pravo na mene bez namere da prikoce (gora situacija).... Uopste mi nije jasno koji ***** pustaju te tramvaje na put :roll:
Narocito sada kaqd renoviraju pola grada pa ne idu dva tramvaja kako treba :?:?:?
Daj bwe Vlado to su tramvaji kod nas :( a valjda i sam znaš da je kod nas malo toga kako treba... Bwe tramvaji su odlichno sredstvo gradskog prevoza al kad se sve radi kako treba... a naravno da imaju prednost... to je šinsko vozilo bwe... svi ostali imaju neke manevarske sposobnosti a tramvaj nikakve zato i treba da ima prednost. Bez toga bi bili kolapsi u saobraćaju.

Tramvaj kao pojam i sustina zaista jesu ok... ali... strasno su neudobni kao vozila za prevoz LJUDI!!!!
Sto se tice prednosti meni to ne predstavlja problem sve dok neko ne zloupotrebljava to... koliko puta sam samo video da tramvaj namerno udari nekog samo zato sto ima prednost a mogao je da stane... ista stvar je i sa kolima... udario me jedan lik namerno i nakraju ispade da sam ja kriv i da je on imao prednost... a o problemu sa semaforima necu ni da pricam... pazi ovo... tramvaji iz Ruzveltove skrecu desno u bulevar... i njima se pali "zeleno" kada i kolima, ali fora je sto kola kad skrecu desno onda skrecu u krajnju desnu traku a tramvaj odatle skrece u krajnju levu... isto je i kad se vraca u Ruzveltovu... fali nam mnogo reda da bi to radilo tako da se kaze da je dobro...

Back