gost 129086
Buduća legenda
- Poruka
- 27.221
Ja malo pretera ali ima istine u tome. Hvala na komentaru!Uuu al ga odoste u krajnost!pa da,duhovito,smesno,to opusta,a cim si opusten,pas je Ok!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja malo pretera ali ima istine u tome. Hvala na komentaru!Uuu al ga odoste u krajnost!pa da,duhovito,smesno,to opusta,a cim si opusten,pas je Ok!
prichamo kako ne prichamo...i bolje se kapiramo nego sa nekim ljudima...
ljudi malo chudno gledaju,chak me pitala jedna ganka,ti sa njega prichash?
plakao sam od smeha!![]()
i te kako razume,oseca svaki tvoj treptaj,cak i ono sto ni covek nemoze osetiti u sebi!Naprimer gledao sam psa koji upozorava gazdaricu na nastup epilepsije,a da ne govorim o pomoci slepima itd!Razume on tebe al se pravi da 'ne vidi'haha...
razgovaramo, tako...
Pricam, ali ne verujem da me razume.
Naravno,ali ne da bi mi pas bio ventil za oslobadjanje nervoze,stresa,euforije....vec zato sto je vazan deo porodice.On razume sve sto mu kazem,ja razumem sta mi on govori pogledom - savrsena komunikacijaja pricam svom psu i tako se oslobadjam,nervoze,stresa,a i njemu odgovara!'duboko me razume'
Ми нашег пса третирамо као равноправног члана породице.ja pricam svom psu i tako se oslobadjam,nervoze,stresa,a i njemu odgovara!'duboko me razume'