PRICAONICA-da se bolje upoznamo

baba?????:
:lol: :lol: :lol:
Nemam reči opisati sopstvenu odušivitost tvojim odgovorima......evo, dok se ne vrneš, Ču ti naseckam kobaje, eXtra ljute.....ono pravo slovački :lol: :lol: !!!
...eee...vidim ja da sam nocaske nagrabusila... :? ...pobegnula od alkoholnog drustFa, a sade ce da me nagoje...Cu bidnem debela...toj ti oces....ccccc... ;)
...nego.... jesu l' BaS onako...zdravo...ljute, a? :shock: :razz: :-D
...ondak ne valja da...propadne...nij' to za nis' ako ostane do zajutra... ;)

baba?????:
Eeee, pa što ne reče, ja ti držim jezičko odeljenje u MetaloPoslastičarskoj š'oli :lol: :lol: :lol: , dadnem ti časovi za pistaČi :lol: :lol: :lol: !!
...ma ne se brigas...dogovorito... ;)
...neg...kad smo kod toj... :shock: ...odo i ja u mwak... 8) ...pa sta mi bidne... :? ...ce se zrtVujem... :lol: ...mozda potreFim di treba... :razz: ...a mozda i zalutam... 8-) ...koj ce ga znat...kad je mwak... :lol: :lol: :lol: :arrow: :wink:

...lahku noc...
...pistaci poruCiti...ev' stiZu na kucnu adresu... ;)
...placanje...pouzecem...hehe...ma naravno da se... ne salim... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Radoje III:
a,ovo je moja milica..

0000386tk9.jpg

Radoje, ćera ti je luče..
Gde me nađe sa Betovenom...zbog njega izgubih životnu opkladu... ;-) ..da znaš kako ti zavidim na lepo provedenoj večeri...

angel 021:
Radoje, ćera ti je luče..
Gde me nađe sa Betovenom...zbog njega izgubih životnu opkladu... ;-) ..da znaš kako ti zavidim na lepo provedenoj večeri...
Hvala najlepse,.genetika je to valjda..,ko ce to znati.Jos neshto, daa prijatelji ovde ne pomisle da je ovo fensi nadmetanje sa Betovenom,ja iskreno volim klasiku,jer sam se nekada bavio muzikom.
Medjutim,ja volim i ovo..i jos stosta

1461-1-2.jpg

sta smo nekad radili na Petrovaradinu..ne smem ni da pricam

za kraj,za sve prijatelje ovde..

http://www.yurope.com/people/nena/Stihovi/Pero_Zubac/Mostarske_kishe.html

Cao svima, vidim ima i novih za upoznavanje, pa dobrodosli :D
Zeza net, zeza, , pa jos kad i krsta pocne da koci :evil: .....pa smajlici.....eto sinoc i meme zeznuo net :lol: :lol: :lol: a taman sam krenula do sanka da trazim svecice ;)
Al' dobro je da treca smena moz' da radi, a ima i svetla ondak.......moracemo izgleda vise nocom u 3-oj da pricamo ;)
@Kluni, hvala za vino i osmeh, ali sto tako brzo pobeze.......uffff, sto bar malo ne licim na Misel.....mozda bi se duze zadrzao, ovde kod nas ;)

Back