lily-sid
Domaćin
- Poruka
- 4.959
...pa-pa...nenadm:laku noć ...![]()
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...pa-pa...nenadm:laku noć ...![]()
![]()
...eee...vidim ja da sam nocaske nagrabusila... :? ...pobegnula od alkoholnog drustFa, a sade ce da me nagoje...Cu bidnem debela...toj ti oces....ccccc...baba?????:![]()
![]()
![]()
Nemam reči opisati sopstvenu odušivitost tvojim odgovorima......evo, dok se ne vrneš, Ču ti naseckam kobaje, eXtra ljute.....ono pravo slovački![]()
!!!
...ide On prvi...kao muTko...da pripremi teren....baba?????:Čekaj, ko sad od vas Dva ide![]()
![]()
??
...ma ne se brigas...dogovorito...baba?????:Eeee, pa što ne reče, ja ti držim jezičko odeljenje u MetaloPoslastičarskoj š'oli![]()
![]()
, dadnem ti časovi za pistaČi
![]()
![]()
!!
Radoje III:a,ovo je moja milica..
![]()
baba?????:A baš biJo dobar UFC![]()
![]()
!!
baba?????:Koga??
Mene ne, moraš biti na prst i nokat sas gazde![]()
![]()
!!
baba?????:Juuu naopako, da mi iskvariš download bWee......nedam svoji 317KB per Second....ko zenicu![]()
![]()
!!
E za ovo DALA će se odreknem kojeg KiloBajAtaangel 021:CICIJOOO...a ja bih tebi dala...al' sad neču, iz inat.. 8-)
E moja Ti, ma to dsu samo asocijacije na neka stara dobra vremena iz '70.dommino?:Nego,jel preteklo sta od tih pravih,kakva vajda od ovih slicica
....
Hvala najlepse,.genetika je to valjda..,ko ce to znati.Jos neshto, daa prijatelji ovde ne pomisle da je ovo fensi nadmetanje sa Betovenom,ja iskreno volim klasiku,jer sam se nekada bavio muzikom.angel 021:Radoje, ćera ti je luče..
Gde me nađe sa Betovenom...zbog njega izgubih životnu opkladu... ;-) ..da znaš kako ti zavidim na lepo provedenoj večeri...