PRICAONICA-da se bolje upoznamo

e, lily, a ja zaboravila na one nase od onomad klonirane ;) ......gde li su se zagubili da mi je znati :lol: .........nego imam predlog, ajd' ti pocni da buckas i mesas one tvoje znaaaaasssss koktele.......ala su bili dooooooobriiiiiii.....i bilo puno i dobrih :lol: :lol: ;)
a za radovana, pa nov pa se stidi.....dodaj mu jos jedan sokic.....ovaj kotelcic da se covek malko opusti ;)

twigyy:
Ti mi sad licis na seljacku mladu,tako skroman i pomalo stidljiv....
a mi smo ti ovde stare frajle,sa poduzim stazim,razoruzacemo te iz 'oma..ako ne
treznog,onda moze pelin ...gorki...???

Ma ,moje je poreklo seljacko..ozbiljno..i majka i otac su rodjeni na selu,i ja se sa time ponosim..:)A i laka sam roba...pa prema tome nece biti borbe..predajem se apsolutno i bezuslovno. :D
Nego,ne vidim da je neko ovde, o sebi nesto nakuckao...

opijum:
e, lily, a ja zaboravila na one nase od onomad klonirane ;) ......gde li su se zagubili da mi je znati :lol: .........nego imam predlog, ajd' ti pocni da buckas i mesas one tvoje znaaaaasssss koktele.......ala su bili dooooooobriiiiiii.....i bilo puno i dobrih :lol: :lol: ;)
a za radovana, pa nov pa se stidi.....dodaj mu jos jedan sokic.....ovaj kotelcic da se covek malko opusti ;)
...pssssst...oni su na sigurnom...si zaboraFila od cega je oni kljucic... :lol: :twisted:

...nego sele...dobro se ti priseti...koktelcica...evo iz oma cu da spravim poneki... :razz:
...sam me nesto kanda rukica boli...pa mi treba dobrovoljac...da...Mucka, Mesa i Muti...(et nek bidne nesto po tri komaTa i na slovo M...)... ;) :lol: :lol: :lol:

lily-sid:
...pssssst...oni su na sigurnom...si zaboraFila od cega je oni kljucic... :lol: :twisted:

...nego sele...dobro se ti priseti...koktelcica...evo iz oma cu da spravim poneki... :razz:
...sam me nesto kanda rukica boli...pa mi treba dobrovoljac...da...Mucka, Mesa i Muti...(et nek bidne nesto po tri komaTa i na slovo M...)... ;) :lol: :lol: :lol:

muti iz oma.........naci ce se veci dobrovoljci, za ovo ostalo.....mesanje i muckanje :lol:
i cvaj kljUcic :lol: :lol:

Radoje III:
uh,Sunce ti poljubim,pa ja sam slab na pichu..a sta ako me napijes?ma neka bude sto biti nemore,na grobu ce iznici cveca za daleka neka pokolenja,jel to??:)

Slabo mi se ti koprcas bwe!!!??
O nama mozes citati kroz postove,naravno ako imas zivaca...moj nick je klonce od twigy....a volem ovde da se zezam....o opijum ces saznati kroz postove,ona je pustolov pravi,Lane Gutovic je amater za nju...vise je u avionu neg' na zemlji..a vecu pitaj ne moz' sve na tacni......uh,osusise mi se usta moram da zalivam.....

long%20drink%202.JPG

Radoje III:
uh,Sunce ti poljubim,pa ja sam slab na pichu..a sta ako me napijes?ma neka bude sto biti nemore,na grobu ce iznici cveca za daleka neka pokolenja,jel to??:)
...maaaa... jock...sto s depresivac... :lol: ...a jos nisi ni prob'o... :twisted:
...i nis se ne brigaj....niko ne ostaje trezan od ovi moji koktela... ;)
...a kad se popije...eeeee...ondak ti je to zuuuurka i to FeSt dobra...sam da znas... :lol:

lily-sid:
...NaraFski.... ;)
...eve ga zbuckala od svega po malkice...no sade fali neki dobrovoljac... :?
...obeCavam da nesiljem u rat...no u boj... za bolji okus slatkih nam koktelcica... :lol:

Daj vamo taj koktel, ja cu da probam....mmmmmmmm......stoooooooo jeeeeee dooooooobaaaaarrrrrr :lol: :lol:
a ti radoje sta si se raskukao.......vid' junaka.......ajde sta se prenemazes..uzimaj casu i na ex......a za posle cemo videti :lol: ;)

lily-sid:
...maaaa... jock...sto s depresivac... :lol: ...a jos nisi ni prob'o... :twisted:
...i nis se ne brigaj....niko ne ostaje trezan od ovi moji koktela... ;)
...a kad se popije...eeeee...ondak ti je to zuuuurka i to FeSt dobra...sam da znas... :lol:
jel si to rekla zurka ,il mi se priculo,...konacno nesto konkretno..,al da dodje i manijak,zajedno smo jaci.. :p

odo ja da uvatim onu sovu..poz. svima...ma, jutro ce promeniti sve.. ;)

Back