PRICAONICA-da se bolje upoznamo

opijum:
Cao, narode, ajd' da se jos bolje upoznamo........uostalom sam naslov teme vam sve govori.......pa pricajmo, druzimo se, kukajmo kad nam je tesko, radujmo se zajedno,ima samo jedan uslov--------nema politike :D

Draga moja ..pajtasice!!! :-D
Zao mi sto nisam nocas stigla,petak je pa ga treba iskoristiti ..... :p :p :p
Od mene samo lepo raspolozenje....nadam se da nece biti kao u cafeu.:) ;-)

Prilozi

• th_Tom-Jerry.gif
    th_Tom-Jerry.gif
    18,6 KB · Pregleda: 92
twigyy:
Draga moja ..pajtasice!!! :-D
Zao mi sto nisam nocas stigla,petak je pa ga treba iskoristiti ..... :p :p :p
Od mene samo lepo raspolozenje....nadam se da nece biti kao u cafeu.:) ;-)

E, dobro ti meni dosla :D , a za nocas pa to je opravdanje razumljivo ;) ............bice svega i raspolozenja i price, vazno da svi imamo volju,,,,,,a imamo :D
svi ce doprineti da nam bude prijatno, neko ce nesto novo smisliti.......hm, ma trebace nam i bife :lol: .....ta nemeremo bez bifea......ajd' pa navrati ;)

Hoce li neko partiju badmintona? Mislim onaj pravi, mreza teren...
Nisam imao pojma koliko je lep sport do pre par meseci kada sam poceo. I brzo se uci.
Najlepse je sto zene mogu zaista da se nose sa muskarcima. Najbolje kao mesoviti parovi, lepo druzenje, posle igre picence.
Ma, kompletan ugodjaj. Divota.
Ovde lepo sa tajlandjankama (njima kao nacionalni sport, usijete mala samo tako), filipinke, po neka crnkinja i naravno nesto muskog drustva.

dommino?:
Nego,brinem se nesto :Nema mi nigde Manijaka a uveliko je pao mwak???? :confused:

Mora da ne moze da nadje izlaz iz wupe...'ebi ga,crno pa se ne vidi!?!!!! :shock:

aha, izgleda se izgubio u mwacnoj wupi :lol: :lol: :lol: ......a i ostali muski su ptred tv-ovima.....utakmica pa gledidu....
ja odo u lalanje.....ovaj kampari mi taman dobro 'lego'.........uspavao me.......laku noc i lepi snovi svima :D

Back