Crash and Burn
Iskusan
- Poruka
 - 5.179

Lepo, ali rizičnoМислим да би адекватније било вино, можда кувано са мало смеђег шећера пар каранфилића, и прстохват цимета и кажу колут поморанџе, ммм...
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lepo, ali rizičnoМислим да би адекватније било вино, можда кувано са мало смеђег шећера пар каранфилића, и прстохват цимета и кажу колут поморанџе, ммм...
![]()
Može, ali ako se opet oženim ti si krivaЗбог алкохола?
Па по једна чаша..![]()
Заправо сам ти дала предлог шта да понудиш Барб, ценим да би јој боље пријало од кафе.Može, ali ako se opet oženim ti si kriva![]()
Samo devet putaЗаправо сам ти дала предлог шта да понудиш Барб, ценим да би јој боље пријало од кафе.
Ал јест глупо да пије сама...
Па ниси се ваљда оженио сваки пут кад си попио вино![]()
Оптимиста?Samo devet puta![]()

Kako se uzme. Ali možda radi sigurnosti bolje da pijem vinjak.Оптимиста?![]()
А види, за мене тврде да сам иритантан оптимиста, а ипак се не бих усудила да пробам 9 путаKako se uzme. Ali možda radi sigurnosti bolje da pijem vinjak.
Bilo šta samo da nije vino. Pobrka mi lončiće. Onda sam definitivno optimistaА види, за мене тврде да сам иритантан оптимиста, а ипак се не бих усудила да пробам 9 пута
Ако си са вињаком безбедан..
Ја попијем увече пиво. Б витамин и тако..
Ето, открио си нешто о себи.Bilo šta samo da nije vino. Pobrka mi lončiće. Onda sam definitivno optimista![]()
Ja sam sam sebi najveća misterija. Slab na plavuše, a uvek se oženim crnkom.Ето, открио си нешто о себи.
Тако ја овде свашта научих о себи.
Ни мени не прија вино баш
Ja sam u kafani i ovde i u RL, tako da belaju nikad krajaСрећа је да смо у кафани, има пића ваљда свакаквог.
Има ли везе које пиће пијемо са карактером?
Ја не пијем ништа газирано, чак ни воду киселу.
Пријатељу, ти себе не познајеш. Не бива то да си слаб на једне а падаш на друге.Ja sam sam sebi najveća misterija. Slab na plavuše, a uvek se oženim crnkom.

Lepo kažem da sam sam sebi misterijaПријатељу, ти себе не познајеш. Не бива то да си слаб на једне а падаш на друге.
Није место, објаснила бих ти![]()
Nato, meni su tutini neki stavovi ok, za razmatranje, otkud tebi da mi se stav ne svidja? Ono što prelazi u vredjanje, a bilo je toga, to mi smeta, trezan čovek ako je normalan tako se ne izražava i ne ponaša... Tuta je meni jasan, šta hoće i koji mu je cilj, ali metod koji praktikuje mi se ne svidja, navalentnost, agresija, pritiskanje, vredjanje iz emocionalne njegove nekontrole ili nevaspitanosti, pa šta misliš zašto se javlja pod drugim nalozima, a ne koristi regularan? Pa dolazi sa predumišljajem da bude bezobrazan i zna da će mu se brisati poruke, a sa regularnim nalogom plače i piše pristojnije...Сложили смо се око тога и раније, да је ствар личног избора.
Тон којим говориш о Србији а тиме и свима кохи нису отишли говори да ти не поштујеш другачије личне изборе, не чуди се тада одговору.
Mutni oblaci predstavljajet, nečista mišljenja (ne prerverzna Nato, što pomišljaš sad...), unclear, tačnije nejasna, dakle, obratiš mi se fino sa mojim citatom od prethodne poruke, i kažeš, "mali, šta si mislio pod tim i tim...", "mali, to ti nije tačno zbog toga i toga..." i sl. Mislim, nije mi dovoljno da napišeš "kako otpisani pričaju, drago mi je što sam ostala...", hajde da navedemo, a već smo naveli zašto otpisani odlaze, i da vidimo jel' to ima smisla ili ne, ali konkretne razloge.Откуд левитирам, откуд мутни облаци?
Зар нисам увек прецизна у ставу?
Отишли сте, не замерам, ствар личног избора.
Имате тај став згађености над оним шта сте оставили самим тим и нама који смо остали. Опет и то је ваша ствар док то задржите за себе и живите свој живот тамо где је боље.
Nisam crkvenjak, ali ima tu dosta produhovljenih ljudi, doduše dogmatizovanih ali sa vrijednim biserima koje treba uzeti u obzir. Šta podrazumijevaš pod amerizacijom?Da se ne slazes ne bi koristio njegove "umotvorine" covek je podelio srpsku crkvu, a neki koje podrzavas ga velicaju, jedva su Pavla ubedili da da saglasnost da ga kanonizuju, a Pavle je "ujedinio" crkvu i doveo gomilu americkih popova da nas amerikanizuju.
Alkos koji nam ne prijeti vitlajući flašom, je dobar alkos, on se samo kasira...eve, da se i ja malo poturim,..
Dasa je kao sudac,... za blefere i alkoholičare _
(Ja sam alkoholičar u apstinenciji),..
Čekam ga t
e na Crti..
![]()