Steinadler
Poznat
- Poruka
 - 9.944

nadam se samo da nije ono "on da brani, ona da radja"Ženske krvopije..
..to krv pije, da, da...
Moja iskustva su dijametralno suprotna..![]()
dino radja, kako god...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nadam se samo da nije ono "on da brani, ona da radja"Ženske krvopije..
..to krv pije, da, da...
Moja iskustva su dijametralno suprotna..![]()
isto s rukom ali malo drugačije...
Mnogo se forsira to krajnje svijetlo, slabo ko spominje svjetlo na početku tunela... :]svetlo je uvek na kraju tunela..ili nije
jedan pirke je morao biti ubiven...Ako bi znali da će ceo svet bolje živeti samo kad bi ubili jednu osobu da li bi vi stvarno ubili?
DA
Ako bi znali da će ceo svet živeti bolje ako bi ubili sebe da li bi
NE
Nema potrebe za ubojstvima, paradoks bi bio reći da bi živjeli bolje, ako bi se to se bolje baziralo na nevinoj žrtvi, na zlu, rušenju moralnih normi tj. vrijednosti na kojima se društvo treba bazirati. Ako bi se to društvo pak osjećalo "bolje", onda je to licmejerstvo, psihopatija, nedostatak empatije, morala itd. to onda ne može biti bolje...Ako bi znali da će ceo svet bolje živeti samo kad bi ubili jednu osobu da li bi vi stvarno ubili?
DA
NE
Ako bi znali da će ceo svet bolje živeti samo kad bi ubili jednu osobu da li bi vi stvarno ubili?
DA
NE
Obrati pažnju da Miki Maus ima belu masku na licu a da je on ceo crn
Maska za svet je najteža maska koju treba nositi..lažni osmesi, lažni optimizam...
Kad ostaneš sam sa sobom i skineš sve scenske maske sa lica, istina je oslobadjajuća..![]()
Obrati pažnju da Miki Maus ima belu masku na licu a da je on ceo crn
Iako znamo da je od starta Dizni promovisao agende i okultnu simboliku, vodeći odgovor za slučaj Mikija Mausa je - bilo lakše za crtanje animatorima iz tog vremena jer nije bilo kompjuterske animacije???
Ko ono što su rekli - rupe u ozonskom omotaču pravi krava
Mi smo išli putem.
Put je bio dug.
Kasno opazismo da je taj put krug.
Tin Ujević
to je to..krug zivotaBlock Out:
"Koliko puta sam krenuo iz početka
I stigao do istog prokletog mesta"
krug ili spirala, nisam 1/1 s timto je to..krug zivota