Pričamo, dakle postojimo!

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Svi su na mojoj strani zato što ne razumeju da ne postoje strane.
I nindže koje su pendrecima rasturali demonstracije su mi govorili da su oni svim srcem na mojoj strani, nego im je tako naređeno.
Biju i govore da im je teško, da ih jako boli, jače nego mene.

Da se čovek sažali.

Bitna je moralna podrška - batine manje bole, a dobro dođu u dosijeu buntovnika
kada se steknu pravi uslovi. :)

48912115_10210281850801343_7361991179941969920_n.jpg

:zskace:

„MC Čegevara, pa mi smo kolege“, nastavio je polemiku Biković uz smajli. „Nemoj me etiketirati samo zato što ne pristajem da mislim kao ti. Ako hoćeš razgovor – predlažem uživo posle praznika. Bolje je bez publike“, tvitvao je Biković.

Trifunović je na to odgovorio: „Ja te, mili, uopšte ne etiketiram. Samo na tvit da je žurka u Parizu, rekoh da ima žurka i u tvom birthtown. Pošto nisi tvitnuo išta o istoj, pa reko’ možda je ne znaš, vrag će ga znati. Kapiram da ti je Beograd bliži od Pariza. U svakom smislu.“

„Ok“, odgovorio je Biković. „Rekoh ti, aj uživo. Pa sad bezveze da nastavljamo. Budi mi pozdravljen, dragi Serđo. Čujemo se kad dođem, ako si za. I obuci se slojevito.“

„Živ bio. Ja sam uvek slojevit“, zaključio je Trifunović.

:sanke:

"Nakon dvadesetogodišnjeg iskustva u radu s ljudima kao pedagog, profesor, trener karatista i menadžer, otkrio sam snagu dejstva poretka ljubavi. To je rad
koji me ispunjava i istovremeno predstavlja izazov, neuporediv s bilo kojim dosad, da s velikom budnošću, iz dubine duše, uz najveće poštovanje,
skromnost, zahvalnost i ljubav sledim veličanstvenu snagu Duha.“

Vlado Ilić

http://www.orderoflove.com/vlado-ilic

"Nakon dvadesetogodišnjeg iskustva u radu s ljudima kao pedagog, profesor, trener karatista i menadžer, otkrio sam snagu dejstva poretka ljubavi. To je rad
koji me ispunjava i istovremeno predstavlja izazov, neuporediv s bilo kojim dosad, da s velikom budnošću, iz dubine duše, uz najveće poštovanje,
skromnost, zahvalnost i ljubav sledim veličanstvenu snagu Duha.“

Vlado Ilić

http://www.orderoflove.com/vlado-ilic

Да се одмах оградим. То нисам ја. :deda:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back