Pričamo, dakle postojimo

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ništa Tol...evo i tebi pojačanja pa da vidimo dal će pobeći ili će uspeti da se izbore...:malav:

024900748-1.jpg

Obrve i perverzija...:lol:...spojiti nespojivo možeš samo ti...

iskustvo spaja barbi, nikako pretpostavke...a i nemam nikakav razlog da lupetam o tome al kad si me pitala red da kazem

mogu i o zenama koje imaju ogoljeno i visoko celo ali ne bi mi verovala pa necu :lol:

znaci da rezimiram za naivne...sto zena izgleda sofisticiranije vapi za prostackim zadovoljstvima.... jasno? jasnoooooooo.

iskustvo spaja barbi, nikako pretpostavke...a i nemam nikakav razlog da lupetam o tome al kad si me pitala red da kazem

mogu i o zenama koje imaju ogoljeno i visoko celo ali ne bi mi verovala pa necu :lol:

znaci da rezimiram za naivne...sto zena izgleda sofisticiranije vapi za prostackim zadovoljstvima.... jasno? jasnoooooooo.
Barbi-ode nam i Marlon u solipsizam!:lol:

- - - - - - - - - -

Ali,u pravu je-mala je na kvadrat!:rumenko:

Jel?..ima majmuna...dobro, onda ću da trknem do prašuma amazona, tamo ima gorila..:zper:...

...prašume Amazona...e, to mi velika želja mada fizički nisam za tu vrstu avanture...:mrgreen:
..progutala bi me neka aždaha po imenu piton kao predjelo..ne bi ni trepnula..

- - - - - - - - - -

..ili su beše anakonde veće?..:think:

Mi smo imali profesorku iz geografije koju smo zvali Kondukterka, jer bi, čim uđe u učionicu, povikala: "Karte na pregled, molim!"

Bila sam ljubimica profesorke srpskog, koja mi je čak dala počasno mesto u svojoj autobiografiji, i profesorke filozofije, čuvene D.Pašić. E ta Pašićka, inače potpuno slepa, prepoznala me je posle par decenija na jednoj promociji, i to samo po boji glasa.

Mi smo imali profesorku iz geografije koju smo zvali Kondukterka, jer bi, čim uđe u učionicu, povikala: "Karte na pregled, molim!"

Bila sam ljubimica profesorke srpskog, koja mi je čak dala počasno mesto u svojoj autobiografiji, i profesorke filozofije, čuvene D.Pašić. E ta Pašićka, inače potpuno slepa, prepoznala me je posle par decenija na jednoj promociji, i to samo po boji glasa.

Ja bolje da ne krenem da se sećam profesora...profa iz filozofije zvao se Kosta Voskresenski, pijandura nevidjena, večito krvavih očiju i zajapurenih obraza..
Fantastino pametan čika ali smo bili na ratnoj nozi..ne želim da se sećam zašto...:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back