- Poruka
 - 50.249

Ništa Tol...evo i tebi pojačanja pa da vidimo dal će pobeći ili će uspeti da se izbore...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

u coskovima barbi...mada senzualne usne malo povece sa izdignutim obrvama itekako govore o osobi da je analno perverzna ako ne i nastrana u drugim vidovima tako da bi se mozda moglo reci i da nije tolko losa![]()
...spojiti nespojivo možeš samo ti...Obrve i perverzija......spojiti nespojivo možeš samo ti...

Barbi-ode nam i Marlon u solipsizam!iskustvo spaja barbi, nikako pretpostavke...a i nemam nikakav razlog da lupetam o tome al kad si me pitala red da kazem
mogu i o zenama koje imaju ogoljeno i visoko celo ali ne bi mi verovala pa necu
znaci da rezimiram za naivne...sto zena izgleda sofisticiranije vapi za prostackim zadovoljstvima.... jasno? jasnoooooooo.

...

Sve ste pobrkali, ali ja ću mudro da ćutim.

Hoćeš da kažeš da su boe najveće?...![]()

Mi smo imali profesorku iz geografije koju smo zvali Kondukterka, jer bi, čim uđe u učionicu, povikala: "Karte na pregled, molim!"
Bila sam ljubimica profesorke srpskog, koja mi je čak dala počasno mesto u svojoj autobiografiji, i profesorke filozofije, čuvene D.Pašić. E ta Pašićka, inače potpuno slepa, prepoznala me je posle par decenija na jednoj promociji, i to samo po boji glasa.

Ja bolje da ne krenem da se sećam profesora...profa iz filozofije zvao se Kosta Voskresenski, pijandura nevidjena, večito krvavih očiju i zajapurenih obraza..
Fantastino pametan čika ali smo bili na ratnoj nozi..ne želim da se sećam zašto...![]()

Ja bolje da ne krenem da se sećam profesora...profa iz filozofije zvao se Kosta Voskresenski, pijandura nevidjena, večito krvavih očiju i zajapurenih obraza..
Fantastino pametan čika ali smo bili na ratnoj nozi..ne želim da se sećam zašto...![]()

Sad si me zatangirala zašto.![]()