Pričamo, dakle postojimo

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Neću s vama ženskima da se svađam jer ste mnogo pametnije oko tih emocija...Ako vam zasmetam
treba da mi se kaže i ukaže...Ne smeta mi što me Vila opomenula,u pravu je ...U pravu je i Barbi,a i
Borka...Međutim,ko će nas menjati s otvrdlim karakterima? Ma niko!
Ono šta je važno,to je da ne zaboravimo neka ,za sve ,ponošljiva rešenja u kojima možemo egzistirati...
U realu mi to jedna od glavnih vodilja-neophodan zajednički interes!

Neću s vama ženskima da se svađam jer ste mnogo pametnije oko tih emocija...Ako vam zasmetam
treba da mi se kaže i ukaže...Ne smeta mi što me Vila opomenula,u pravu je ...U pravu je i Barbi,a i
Borka...Međutim,ko će nas menjati s otvrdlim karakterima? Ma niko!
Ono šta je važno,to je da ne zaboravimo neka ,za sve ,ponošljiva rešenja u kojima možemo egzistirati...
U realu mi to jedna od glavnih vodilja-neophodan zajednički interes!

Sam sebe.

Moja tuga, moja stvar. I sve ostalo što se tiče mojih emocija, aktivnosti i razmišljanja povodom poplava - moja stvar.
Ili treba da se fotkam ispred kamiona/aviona/čeka sa sredstvima namenjenim postradalim ljudima, pa onda mogu i da se osmehnem?

tacno, onda lepo zatvori onu cvrletovu temu o hvalospevima na psihologiji kako je crko radeci i krvareci za unesrecene jer je skroz bljutava i nimalo ne prilici trenutku.

Pa ok..ali nije se odnosilo samo na tebe, odnosilo se na ljude koji se smeju kad je najteže (taj si)

haval bogu da mu neko ukaze na to, ja sam na to ukazivao mesecima, ali niko nije slusao. jedan je stavr nadmetati se sa sgovornikom povodom sukobljenog stava oko bilo cega druga stavr je sprdati se sa njegovim najsvetijim stvarima...a u ovom slucaju vidimo bas da treba za to imati stomak.

posto je dan zalosti red je da se izjavi saucesce svima koji su izgubili najvoljenije u ovoj posasti koja hara srbijom i sa poniznom molbom bogu da ovo budu poslednje zrtve napacene zemlje za neko bolje sutra i buducnost nase dece gde ce politika biti poslednja rupa na svirali bas kao i religijske razlike.

Booorkaaa, ONAJ bolero mi dodje do pola sesi(bočno) :rtfm:

el se TO tako nosi???

images

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back