- Poruka
- 50.231
Ma ne to, nego je devojka (zena) imala strah od moderatorskog pp-a, a on je neizbezan.![]()
Strah od moderatorskog pp-a?..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ne to, nego je devojka (zena) imala strah od moderatorskog pp-a, a on je neizbezan.![]()

Strah od moderatorskog pp-a?..
![]()
"Ta" sam.![]()
![]()
![]()

I sad moram da čekam jutro, kad sam zaključala sandučak
Nema veze, ali baš mi je drago da si ipak tu![]()

Sad znam sta Borac misli i sta bi rekla, da sam ja eto bila nekad "neprijatna" ali vremena se menjaju, a ljudi dokazuju na delima. 
Pa naravno kad se dobijaju nesuvisla obasnjenja sto potcenjuje inteligenciju korisnika, stav kao da se vice znas i sama, i sl.
Ali bila je vec o tome tema, na 'politici".

Ta tema je bila za samopromociju i kad je onome ko se hteo samopromovisati dosadila puštena je niz vodu. Šta je usvojeno i uvedeno u pravilnik ili promenjeno u samom pravilniku? Ništa. Takve teme se zovu ventil, jer korisnici saspu nezadovoljstvo u njih. Relaksirani u većoj i manjoj meri nastavljamo dalje.![]()
:zag;

E bas smo "relaksirani".:zag;

Fabula uvek postoji...samo se ponekad odvija u pozadini...![]()

I to politički..
Šta da vam radim kad volite politiku..![]()

Hvala.
Ma draga zaboravi, paznja se ne iskazuje samo kroz reputacije. Drago mi je da sam i ja vas "videla" .![]()
Pa jes' i to sto kazes - "krivi" smo sto volimo politiku a ovamo bi hteli da budemo objektivni, pih, gde to ima?
Treba se "svrstati" kao u politickoj stranci, misliti tudjom glavom, ma nista ne valjamo, nista nismo "naucili".![]()

Pa da..svako vodi i ima svoju politiku i svako misli da je baš njegova ispravna..
Kažem ja..politika je neizlečiva bolest..svako ima po jednu i celog života trudi se da joj nadje leka ali avaj..![]()

Pa jeste, i to sto kazes, objektivnost je "bolest", gde to jos ima. Nego bidi pristrasan, pa "udri", to se ceni, to se "ceka"!![]()

Objektivnost nije karakteristika kojoj su političari skloni ali pristrasnost jeste...![]()
Na kraju krajeva i odgovornost kao oblast nije nešto čime se politika kao nauka bavi na pravi način.
Dakako, postoji pojava pojma odgovornosti i u politici ali samo kao paravan za postizanje pristrasnošću obojenih, subjektivno ispolitiziranih ciljeva...
Tamna je noć..![]()
Zato smo tu gde jesmo.![]()
![]()
![]()

pa da vozimo kroz dan...
, ima produženo dejstvo u vidu
, spavam još. 
Objektivnost nije karakteristika kojoj su političari skloni ali pristrasnost jeste...![]()