- Poruka
- 50.243
Ma ne to, nego je devojka (zena) imala strah od moderatorskog pp-a, a on je neizbezan.
Strah od moderatorskog pp-a?..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ne to, nego je devojka (zena) imala strah od moderatorskog pp-a, a on je neizbezan.

Strah od moderatorskog pp-a?..

"Ta" sam.

I sad moram da čekam jutro, kad sam zaključala sandučak
Nema veze, ali baš mi je drago da si ipak tu

Sad znam sta Borac misli i sta bi rekla, da sam ja eto bila nekad "neprijatna" ali vremena se menjaju, a ljudi dokazuju na delima.
 Sad znam sta Borac misli i sta bi rekla, da sam ja eto bila nekad "neprijatna" ali vremena se menjaju, a ljudi dokazuju na delima.  
Pa naravno kad se dobijaju nesuvisla obasnjenja sto potcenjuje inteligenciju korisnika, stav kao da se vice znas i sama, i sl.
Ali bila je vec o tome tema, na 'politici".

Ta tema je bila za samopromociju i kad je onome ko se hteo samopromovisati dosadila puštena je niz vodu. Šta je usvojeno i uvedeno u pravilnik ili promenjeno u samom pravilniku? Ništa. Takve teme se zovu ventil, jer korisnici saspu nezadovoljstvo u njih. Relaksirani u većoj i manjoj meri nastavljamo dalje.
 :zag;
 :zag; 

E bas smo "relaksirani".:zag;

Fabula uvek postoji...samo se ponekad odvija u pozadini...

I to politički..
Šta da vam radim kad volite politiku..

Hvala.
Ma draga zaboravi, paznja se ne iskazuje samo kroz reputacije. Drago mi je da sam i ja vas "videla" .

Pa jes' i to sto kazes - "krivi" smo sto volimo politiku a ovamo bi hteli da budemo objektivni, pih, gde to ima?
Treba se "svrstati" kao u politickoj stranci, misliti tudjom glavom, ma nista ne valjamo, nista nismo "naucili".

Pa da..svako vodi i ima svoju politiku i svako misli da je baš njegova ispravna..
Kažem ja..politika je neizlečiva bolest..svako ima po jednu i celog života trudi se da joj nadje leka ali avaj..

Pa jeste, i to sto kazes, objektivnost je "bolest", gde to jos ima. Nego bidi pristrasan, pa "udri", to se ceni, to se "ceka"!

Objektivnost nije karakteristika kojoj su političari skloni ali pristrasnost jeste...
Na kraju krajeva i odgovornost kao oblast nije nešto čime se politika kao nauka bavi na pravi način.
Dakako, postoji pojava pojma odgovornosti i u politici ali samo kao paravan za postizanje pristrasnošću obojenih, subjektivno ispolitiziranih ciljeva...
Tamna je noć..

Zato smo tu gde jesmo.

pa da vozimo kroz dan...
 pa da vozimo kroz dan... 

, ima produženo dejstvo u vidu
, ima produženo dejstvo u vidu  , spavam još.
, spavam još. 

Objektivnost nije karakteristika kojoj su političari skloni ali pristrasnost jeste...