- Poruka
- 1.192
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A gde je žaba?![]()

kakva trip
zove me danas dete i kaze mama ne radi svetlo u sobi
ok, mosh misliti
sad odem u sobu, a tamo komadici stakla po krevetu, i izgorena posteljina..kao od varnica..ja gledam ,sta je sad..
p[ogledam gore, a aono eksplodirala halogena sijalica, pola se raqsupo po krevetu sa sve varnicama![]()
e ovo jos nisam videla

ne, ja nisam nikad sama.Ako vidi da joj želiš sankanje kad se vrati i ona će te izbrisati sa spiska.
Uzgred, sve odavde sam vas sa spiska izbriso. Nisi sama.![]()

сиалица методом експлозие протествуе против израбљивања немилосрдног. а када си сама у кући и кадае најзанимљивије намерно је угасиш![]()

Mda, ajd reci da ne volis "malu"![]()
volim, i nisam sretan zbog toga 
izvini jel to neki novi metod pisanja ili sam opet nesto propustila![]()
Ja se ovde zapričo i zajebo u isto vreme. Kuvam Milici večeru i uključim jednu ringlu a na drugu stavim šerpu. Nikako da provri.Pa da,neko s nekim priča pa se zapriča .a neko se ,bogami i zahebe...![]()

сиалица методом експлозие протествуе против израбљивања немилосрдног. а када си сама у кући и кадае најзанимљивије намерно је угасиш![]()

Ja se ovde zapričo i zajebo u isto vreme. Kuvam Milici večeru i uključim jednu ringlu a na drugu stavim šerpu. Nikako da provri.![]()

ne, ja nisam nikad sama.
a za ovo nema frke. rekoh ti sinoc.
sigurna sam da ces naci bolje i odanije prijatelje.
samo napred![]()
Aj što mešaš izreke,.zašto brkaš pojmove? 
Neces verovati...ali isto mi se desilo, upravo...![]()
![]()

Srećom, umem ja i da ustanem sa ove sprave pa da prekontrolišem.
Napucala mi se curica. Idem sad da je prošetam po ulici.![]()

Gde si to rekla? Nisam video. A što se tiče boljih i odanijih ............jel treba da te presavijem preko kolena i napucam?Aj što mešaš izreke,.zašto brkaš pojmove?
![]()

Tog računam da nisam tek sada našao.valjda je najbolji onaj koji skida banove
![]()

Gde ti je žaba? Menjaj sliku da te ljudi prepoznaju.![]()

A kojim odgojem se još bavite sem odgoja ćurki, šojki i gusaka?Ne znam Roki o kakvoj žabi pričate, već sam vam rekao da žabe ne gajimo.![]()

A kojim odgojem se još bavite sem odgoja ćurki, šojki i gusaka?![]()

Ne znam Roki o kakvoj žabi pričate, već sam vam rekao da žabe ne gajimo.![]()

I miči tog sa avatara, ne mogu s oči da ga vidim. Neću zbog njega ni dolaziti ovde. Koji ti je taj?![]()