- Poruka
- 48.596
jel ti dolazis mala, ili sta![]()
ne. ostala sam ovde, posto se iskomplikovalo i imam jos neke povrede. a i u tom slucaju bih morala fizikalnu da radim privatno, a to stvarno nece da bude malo. al' da ne davim vise ljude.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel ti dolazis mala, ili sta![]()

dve nepomirljive kategorije u jednoj recenici "sreca" i "malo"![]()

Jes, za srecu uvek treba tako malo![]()
![]()

![]()

e bemu misha.ne. ostala sam ovde, posto se iskomplikovalo i imam jos neke povrede. a i u tom slucaju bih morala fizikalnu da radim privatno, a to stvarno nece da bude malo. al' da ne davim vise ljude.![]()

![]()
e bemu misha.
drzim ti fige, sta drugo.![]()

tab ozbiljan?naprotiv.. treba puno.. da je malo svi bi bili srecni
za srecu je bitno da li umes da uspostavis duhovnu ravnotezu izmedju zelja i mogucnosti![]()

ajde bre kovi, dobro de..nem se durisPa kažu da u BG nema to veze...Ladno zveknu i one od preko stotke...Njima to ko ladna voda...
A i one akrepe jadne gotive,e naročito kažu da samo takve četkaju...
A lepotice Beogradske obožavaju neugledne i nenabildovane selje iz unutrašnjosti (naročito
kad ponestane...hm...)...

Ona tamo ima signal dva minuta pa sat ga nema. Što god joj napišem stigne pola. Probaj ti da napišeš pa ćeš videti da ti odgovara u nastavcima sa progutanim rečima. Baš vala ko kad pričaju gluv i mutav.eee, dzaba ti sto neces
ona mi je jos prijatelj na fejsu..
razbice te kad cuje da si me sekirao![]()

ma boli je uvo..divota od zivotaOna tamo ima signal dva minuta pa sat ga nema. Što god joj napišem stigne pola. Probaj ti da napišeš pa ćeš videti da ti odgovara u nastavcima sa progutanim rečima. Baš vala ko kad pričaju gluv i mutav.
Malopre je otišla na plažu. To sam razumeo.![]()

E pa uopste nisi u pravu...evo, ja sam srecna i mala...![]()
sto b rekao tvoj bicsi muz: manja od makovog zrna 

Ako vidi da joj želiš sankanje kad se vrati i ona će te izbrisati sa spiska.ma boli je uvo..divota od zivota![]()

a da proveris instalaciju?![]()

Ona tamo ima signal dva minuta pa sat ga nema. Što god joj napišem stigne pola. Probaj ti da napišeš pa ćeš videti da ti odgovara u nastavcima sa progutanim rečima. Baš vala ko kad pričaju gluv i mutav.
Malopre je otišla na plažu. To sam razumeo.![]()
.. i ja se ponekad zahebem![]()

sto b rekao tvoj bicsi muz: manja od makovog zrna
ћао сестро Арт Иста коу методом рукољуба ценим свецки![]()

.. i ja se ponekad zahebem![]()

Ne čini li ti se da sam poslao odavde jednog teslića ko upozorenje da budeš fina?kakva trip
zove me danas dete i kaze mama ne radi svetlo u sobi
ok, mosh misliti
sad odem u sobu, a tamo komadici stakla po krevetu, i izgorena posteljina..kao od varnica..ja gledam ,sta je sad..
p[ogledam gore, a aono eksplodirala halogena sijalica, pola se raqsupo po krevetu sa sve varnicama![]()
e ovo jos nisam videla

dve nepomirljive kategorije u jednoj recenici "sreca" i "malo"![]()

jel vidis?![]()
misim znam da znas..![]()