Pricamo, dakle postojimo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa da se mi povučemo? Bili prozvani intelektualci. :sad2:

A gosn covi nije mislio na nas, verovatno. Ima tamo neki se izražavaju nepristojno. :sad2:

Čarli,ti si meni simpa,a i tvoj,ako smem da kažem i moj drugar,ali s vama drukčije razgovaram,drukčije s Kovačem,
Zebrom,Borkom...Kapiši...Sa svakim pričaš drukčije-ne slušaš samo sebe...Ma niste vi klinci-sve vi to znate i niko
ne misli da vam ovde nije mesto jer ste interesantni ljudi,ali uvažavajte druge i više nego sebe-to rečima nije
teško iskazati...Poslušajte malo ovo-ni s moderacijama nećete imati probleme...

Znaci...male alatke imas...:mrgreen:

Gospodine, ja sam vam obrazlozila razlog za prekid saradnje. Molim Vas da dostojanstveno prihvatite. A iskreno verujem da gospodjica Tol ima raznovrsnu ponudu i da cemo se sporazumeti lako. Ipak smo istog pola. Mislim da ce vrlo dobro shvatiti ozbiljnost zadatka.

e stvarno....:zcepanje: :zcepanje:

Ne sećam se da sam te imenovala za PR i da me spominješ - koristiš u svakom tvojem postu u prostotama - prepucavanjima...ako je provokacija..daj da odgovorim..ali nemoj onda pritiskati trougao...

Hvala Tibi, druze...:zag:
pronadjoh se u nekim od delova teksta...jesam malo sklona crnom humoru...a ljude ovde jos ne poznajem dovoljno..
tako da...ako je neko od spomenutih u mojim postovima povredjen bilo cime, neka primi moje izvinjenje...nije bilo losih namera...

Ma jok, to su nama...starim gostima vec poznate upadice po nekog huligana. Zna taj biti i pristojan al...zna da pretera svaku granicu.
Sve sto je u granicama i nije direktno prizemno prozivanje ovde se prima sa osmehom:D
Dobro ti nama dosla i ostala :cvet:

Čarli,ti si meni simpa,a i tvoj,ako smem da kažem i moj drugar,ali s vama drukčije razgovaram,drukčije s Kovačem,
Zebrom,Borkom...Kapiši...Sa svakim pričaš drukčije-ne slušaš samo sebe...Ma niste vi klinci-sve vi to znate i niko
ne misli da vam ovde nije mesto jer ste interesantni ljudi,ali uvažavajte druge i više nego sebe-to rečima nije
teško iskazati...Poslušajte malo ovo-ni s moderacijama nećete imati probleme...

...e tu si se prijatelju vec malo prevario...u toj prici su se malo DUBLJE ZACEPRKALI :rotf: ...

...neka, neka...vidim, nema te vec par dana...vec sam se zapitao gdje si...

...a neces se pohvaliti kako znas da se ljutis :sad2: ...mene nisi pozdravila od one teme :sad2: ...
bilo bi bolje da napravim klona pa da trepcem?:)
ljuta ili vedra, sa mnom makar nema dileme:)
dobro vece boki:)

Ne moraš javno. Izgleda kao cinkarenje. :evil:

TEBI izgleda kao cinkarenje.
ali tebi je nekidan izgledalo da sam te ja zajebala, a znas me veoma, veoma dobro..
mozda nije stvar u meni?

A ti nisi javio da je prošlo 6 minuta!!!!!!!!!!!! Da nemam nos večeras bih spavao na ulici. ...............:sad2:

ebga...citam nesto...totalno sam neskoncentrisan...

bilo bi bolje da napravim klona pa da trepcem?:)
ljuta ili vedra, sa mnom makar nema dileme:)
dobro vece boki:)

...eto vidis...ni da me poljubis :sad2: ...nema veze...ja takvu koto ne poznajem...mora da joj je neko hakovao profil...

eh bre:)
ti zracis vedrinom de god se pojavis.:)

Hvala Koto :)

Ne sećam se da sam te imenovala za PR i da me spominješ - koristiš u svakom tvojem postu u prostotama - prepucavanjima...ako je provokacija..daj da odgovorim..ali nemoj onda pritiskati trougao...

Izvinjavam se Tol, jos jednom...mozda nisi procitala moj prethodni post...nije provokacija, naravno...a ako smatras da treba, pritisni ti trougao slobodno...ali ja se samo salim, nisam imala nikakve lose namere...niti nameru da budem prosta...zao mi je ako je to tako shvaceno...
moj post je ispod...pa procitaj ako ti ista znaci...

Hvala Tibi, druze...:zag:
pronadjoh se u nekim od delova teksta...jesam malo sklona crnom humoru...a ljude ovde jos ne poznajem dovoljno..
tako da...ako je neko od spomenutih u mojim postovima povredjen bilo cime, neka primi moje izvinjenje...nije bilo losih namera...

Ma jok, to su nama...starim gostima vec poznate upadice po nekog huligana. Zna taj biti i pristojan al...zna da pretera svaku granicu.
Sve sto je u granicama i nije direktno prizemno prozivanje ovde se prima sa osmehom:D
Dobro ti nama dosla i ostala :cvet:

:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back