Boki
Buduća legenda
- Poruka
- 25.947
Ljuta si na suzanu?Hahah![]()
...djes Kov...faco (: ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljuta si na suzanu?Hahah![]()
znas kako prijatelju.
mozda izgleda simapticno i zabavno, ali nije.
sedam godina sam na netu, nikad nisam imala klona.
a pogotovo se nisam predstavljala kao neko ko nisam da bih nekog navukla.
razmisli.

Pa da se mi povučemo? Bili prozvani intelektualci.
A gosn covi nije mislio na nas, verovatno. Ima tamo neki se izražavaju nepristojno.![]()
Hvala Tibi, druze...
pronadjoh se u nekim od delova teksta...jesam malo sklona crnom humoru...a ljude ovde jos ne poznajem dovoljno..
tako da...ako je neko od spomenutih u mojim postovima povredjen bilo cime, neka primi moje izvinjenje...nije bilo losih namera...

Znaci...male alatke imas...
Gospodine, ja sam vam obrazlozila razlog za prekid saradnje. Molim Vas da dostojanstveno prihvatite. A iskreno verujem da gospodjica Tol ima raznovrsnu ponudu i da cemo se sporazumeti lako. Ipak smo istog pola. Mislim da ce vrlo dobro shvatiti ozbiljnost zadatka.
e stvarno....![]()
![]()
Hvala Tibi, druze...
pronadjoh se u nekim od delova teksta...jesam malo sklona crnom humoru...a ljude ovde jos ne poznajem dovoljno..
tako da...ako je neko od spomenutih u mojim postovima povredjen bilo cime, neka primi moje izvinjenje...nije bilo losih namera...

Čarli,ti si meni simpa,a i tvoj,ako smem da kažem i moj drugar,ali s vama drukčije razgovaram,drukčije s Kovačem,
Zebrom,Borkom...Kapiši...Sa svakim pričaš drukčije-ne slušaš samo sebe...Ma niste vi klinci-sve vi to znate i niko
ne misli da vam ovde nije mesto jer ste interesantni ljudi,ali uvažavajte druge i više nego sebe-to rečima nije
teško iskazati...Poslušajte malo ovo-ni s moderacijama nećete imati probleme...
...Aj izbriši ovo lebati pa mu pošalji na PP. Otkad si ti postala alapača?
![]()
![]()
Drugar.............ja tvojima ne govorim da je kavez na drugoj temi. Mani vrtić i trice. Zašto prepoznajete, ali svi redom, ono čega nema? Navikli na redovu komunikaciju ( medjusobnu )pa izgubili dozimetar?Mnogo lepo receno
Imas moju podrsku u potpunosti drugar
Vrtic se nalazi van virtuelnih prostora a i druge...ustanove.

Ne sećam se da sam te imenovala za PR i da me spominješ - koristiš u svakom tvojem postu u prostotama - prepucavanjima...ako je provokacija..daj da odgovorim..ali nemoj onda pritiskati trougao...

Evo malo...kucam![]()
ja oduvek govorim jasno i glasno ono sto mislim.samo sto ti verovatno vise dopadalo ono sto mislim.
a kovac i ja se ne znamo od juce.
a i ne treba mu advokat.
...mene nisi pozdravila od one teme
...Ne moraš javno. Izgleda kao cinkarenje.ja oduvek govorim jasno i glasno ono sto mislim.samo sto ti verovatno vise dopadalo ono sto mislim.
a i ne treba mu advokat.

Ne moraš javno. Izgleda kao cinkarenje.![]()

...neka, neka...vidim, nema te vec par dana...vec sam se zapitao gdje si...
...a neces se pohvaliti kako znas da se ljutis...mene nisi pozdravila od one teme
...

bilo bi bolje da napravim klona pa da trepcem?...neka, neka...vidim, nema te vec par dana...vec sam se zapitao gdje si...
...a neces se pohvaliti kako znas da se ljutis...mene nisi pozdravila od one teme
...

Ne moraš javno. Izgleda kao cinkarenje.![]()
...e tu si se prijatelju vec malo prevario...u toj prici su se malo DUBLJE ZACEPRKALI...
...i nemoj mi neko Tolce dira...ima da usi izvlacim...![]()

A ti nisi javio da je prošlo 6 minuta!!!!!!!!!!!! Da nemam nos večeras bih spavao na ulici. ...............![]()
bilo bi bolje da napravim klona pa da trepcem?
ljuta ili vedra, sa mnom makar nema dileme
dobro vece boki![]()
...nema veze...ja takvu koto ne poznajem...mora da joj je neko hakovao profil...Drugar.............ja tvojima ne govorim da je kavez na drugoj temi. Mani vrtić i trice. Zašto prepoznajete, ali svi redom, ono čega nema? Navikli na redovu komunikaciju ( medjusobnu )pa izgubili dozimetar?![]()

ja oduvek govorim jasno i glasno ono sto mislim.samo sto ti verovatno vise dopadalo ono sto mislim.
a i ne treba mu advokat.
Nije mi nepoznato,ali i sa klonom ,kad si korektan-niko te neće dirati...
Skoro smo nešto pričali,ali to je za pp...Mada s iskustvom moda možeš i sam znati...
...moj covi...oni su zaglibili da ih traze...zive ili mrtve...vjeruj mi
...Od kad se uši izvlače automatoM?![]()
...eh bre
ti zracis vedrinom de god se pojavis.![]()

Ne sećam se da sam te imenovala za PR i da me spominješ - koristiš u svakom tvojem postu u prostotama - prepucavanjima...ako je provokacija..daj da odgovorim..ali nemoj onda pritiskati trougao...
Hvala Tibi, druze...
Ma jok, to su nama...starim gostima vec poznate upadice po nekog huligana. Zna taj biti i pristojan al...zna da pretera svaku granicu.
Sve sto je u granicama i nije direktno prizemno prozivanje ovde se prima sa osmehom
Dobro ti nama dosla i ostala![]()

ahahahahahah..jao boze, de je onaj sovinista od nekidan..sad vidim samo neko mace koje predeebga...citam nesto...totalno sam neskoncentrisan...
...eto vidis...ni da me poljubis...nema veze...ja takvu koto ne poznajem...mora da joj je neko hakovao profil...