- Poruka
- 50
'de si esh***?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Posto se gospodin Predsednicko djubre izlanuo i odao da gospodjica Tol gaji pirane takodje...mislim da cu se obratiti njoj, ipak. Drago mi je bilo da sa vama porazgovaram, ali su vasa gospoda izvodjaci isuvise rizicni. A ja sam vrlo oprezna...ne bih da mi iznenadjenje propadne. Ali imacu vas u vidu za neki sledeci put, ako budete izdresirali svoju gospodu.
S postovanjem
ps...e ne mogu vise....![]()
![]()
![]()

Ne bi se zeznula da si mene izabrala-ja potkivam pirane![]()

drage Dame
Ne bi se zeznula da si mene izabrala-ja potkivam pirane![]()

Ta ite molim vas. Te se pirane od konkurencije zaglavljuju i u kanalizacionim cevima a ne u bojleru. Velike i lako se uVate.![]()

Očekujem pristojnost čak i od onih pod dejstvom alkohola i da ne kažem psihoaktivnih supstanci...
Iza ovih tekstova su ljudska bića i ignorisanje te stvarnosti ili govori da je ignorant nesvesni
balkanski krele ili zla osoba...Ni u jednom slučaju takav nema šta da traži na ovakvom mestu...
Morbidni humor kom su intelektualci ponekad skloni, valja plasirati sa saznanjem njegovog
dejstva i suzdržavati se od povređivanja drugih korisnika...Ne može sve da piše u Pravilniku,
ali sami treba da znamo da je ova komunikacija s istim pravilima kao i u realu...
Lično mi smeta kad neko nekog povređuje ...Ne vredi što znam da to čini u lančanom sledu...
Neka smogne snage da lanac povređivanja prekine.
Očekujem pristojnost čak i od onih pod dejstvom alkohola i da ne kažem psihoaktivnih supstanci...
Iza ovih tekstova su ljudska bića i ignorisanje te stvarnosti ili govori da je ignorant nesvesni
balkanski krele ili zla osoba...Ni u jednom slučaju takav nema šta da traži na ovakvom mestu...
Morbidni humor kom su intelektualci ponekad skloni, valja plasirati sa saznanjem njegovog
dejstva i suzdržavati se od povređivanja drugih korisnika...Ne može sve da piše u Pravilniku,
ali sami treba da znamo da je ova komunikacija s istim pravilima kao i u realu...
Lično mi smeta kad neko nekog povređuje ...Ne vredi što znam da to čini u lančanom sledu...

Otkad vi pozivate na egzekucije?![]()
Sada ozbiljno...
Izvinjavam se ako sam preterala...jeste morbidno.
A ja nisam pod dejstvom ni alkohola ni psihoaktivnih supstanci.
Izvinjavam se svim prisutnima i do daljnjeg se postidjeno povlacim.

Pa da se mi povučemo? Bili prozvani intelektualci.Jesi čuo Ilke?

Uh, ti se sećaš i tog pozara! A smrdela je cela zgrada nekoliko daana na upečeni hleb.![]()
...Na tebe se to sa sigurnoscu nije odnosilo![]()

Ma samo sam u hodnik izašo....naravno...samo ti mozes staviti nesto u mikrovalnu i izaci sa komsijom na sijelo...
I puče bruka. 
nisam ljuta na tebe kovac, otkud ti to?
sta veseras suzi odmara?![]()

Čim si ti ušao ovde počeli prigovori.![]()

Znam da su nam frekvencije podešene...Tu su uglavnom svi...malo finog podešavanja i -Mnogo lepo receno
Imas moju podrsku u potpunosti drugar
Vrtic se nalazi van virtuelnih prostora a i druge...ustanove.

Ljuta si na suzanu?Hahah![]()
Na tebe se to sa sigurnoscu nije odnosilo![]()

Ama zlato moje. Taj je već izgoreo na koga se mislilo. Ali mislim svejedno da je bespotrebno upotrebljena šibica.Hvala Tibi, druze...
pronadjoh se u nekim od delova teksta...jesam malo sklona crnom humoru...a ljude ovde jos ne poznajem dovoljno..
tako da...ako je neko od spomenutih u mojim postovima povredjen bilo cime, neka primi moje izvinjenje...nije bilo losih namera...