Pricamo, dakle postojimo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:rotf:
401560_10150520987268703_845043702_8808668_436034780_n.jpg

'de si esh***?

Posto se gospodin Predsednicko djubre izlanuo i odao da gospodjica Tol gaji pirane takodje...mislim da cu se obratiti njoj, ipak. Drago mi je bilo da sa vama porazgovaram, ali su vasa gospoda izvodjaci isuvise rizicni. A ja sam vrlo oprezna...ne bih da mi iznenadjenje propadne. Ali imacu vas u vidu za neki sledeci put, ako budete izdresirali svoju gospodu.
S postovanjem :hvala:

ps...e ne mogu vise....:rotf: :rotf: :rotf:

Ne bi se zeznula da si mene izabrala-ja potkivam pirane :mrgreen:

Očekujem pristojnost čak i od onih pod dejstvom alkohola i da ne kažem psihoaktivnih supstanci...
Iza ovih tekstova su ljudska bića i ignorisanje te stvarnosti ili govori da je ignorant nesvesni
balkanski krele ili zla osoba...Ni u jednom slučaju takav nema šta da traži na ovakvom mestu...
Morbidni humor kom su intelektualci ponekad skloni, valja plasirati sa saznanjem njegovog
dejstva i suzdržavati se od povređivanja drugih korisnika...Ne može sve da piše u Pravilniku,
ali sami treba da znamo da je ova komunikacija s istim pravilima kao i u realu...
Lično mi smeta kad neko nekog povređuje ...Ne vredi što znam da to čini u lančanom sledu...
Neka smogne snage da lanac povređivanja prekine.

Ne bi se zeznula da si mene izabrala-ja potkivam pirane :mrgreen:

Znaci...male alatke imas...:mrgreen:

Ta ite molim vas. Te se pirane od konkurencije zaglavljuju i u kanalizacionim cevima a ne u bojleru. Velike i lako se uVate. :hahaha:

Gospodine, ja sam vam obrazlozila razlog za prekid saradnje. Molim Vas da dostojanstveno prihvatite. A iskreno verujem da gospodjica Tol ima raznovrsnu ponudu i da cemo se sporazumeti lako. Ipak smo istog pola. Mislim da ce vrlo dobro shvatiti ozbiljnost zadatka.

e stvarno....:zcepanje: :zcepanje:

Očekujem pristojnost čak i od onih pod dejstvom alkohola i da ne kažem psihoaktivnih supstanci...
Iza ovih tekstova su ljudska bića i ignorisanje te stvarnosti ili govori da je ignorant nesvesni
balkanski krele ili zla osoba...Ni u jednom slučaju takav nema šta da traži na ovakvom mestu...
Morbidni humor kom su intelektualci ponekad skloni, valja plasirati sa saznanjem njegovog
dejstva i suzdržavati se od povređivanja drugih korisnika...Ne može sve da piše u Pravilniku,
ali sami treba da znamo da je ova komunikacija s istim pravilima kao i u realu...
Lično mi smeta kad neko nekog povređuje ...Ne vredi što znam da to čini u lančanom sledu...

Jesi čuo Ilke?

Sada ozbiljno...
Izvinjavam se ako sam preterala...jeste morbidno.
A ja nisam pod dejstvom ni alkohola ni psihoaktivnih supstanci.
Izvinjavam se svim prisutnima i do daljnjeg se postidjeno povlacim.

Mnogo lepo receno:D
Imas moju podrsku u potpunosti drugar:kpozdrav:
Vrtic se nalazi van virtuelnih prostora a i druge...ustanove.

Hvala Tibi, druze...:zag:
pronadjoh se u nekim od delova teksta...jesam malo sklona crnom humoru...a ljude ovde jos ne poznajem dovoljno..
tako da...ako je neko od spomenutih u mojim postovima povredjen bilo cime, neka primi moje izvinjenje...nije bilo losih namera...
Ama zlato moje. Taj je već izgoreo na koga se mislilo. Ali mislim svejedno da je bespotrebno upotrebljena šibica. :sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back