- Poruka
- 51.779
Nije valjda da im to što su nečije uskraćuje pravo na izbor i vlastito mišljenje?
Dobar dan![]()
Ne bi trebalo, medjutim...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije valjda da im to što su nečije uskraćuje pravo na izbor i vlastito mišljenje?
Dobar dan![]()

meni je ovde il najbrzi net il najbrze mislim![]()

a ja odo na mars i bicu prvi koji je sleto na njega...ovaj bolje da sam reko da letim na veneru jer ce me covi sad juri po temama![]()
Kafane?
Volim i ja kafanska druženja, ali... ja sam sociopata.
Meni je mnogo sve preko sat, sat i po druženja u RL u kafani, ma koliko mi neko bio drag (a pijem kafu isključivo sa dragim osobama), ne idem na "druženje radi druženja".
Ova virtuelna mi odgovara što u nju mogu da svratim na minut i 10 puta dnevno, bacim pogled, uđem, izađem... nema te društvene obaveze koja mi inače ubija inspiraciju.
Tako da - karirani stolnjaci da, neumerenost ne (mislim, neumerenost sa moje tačke gledišta.. a ne treba zaboraviti da sam ja mizantrop).
a ja odo na mars i bicu prvi koji je sleto na njega...ovaj bolje da sam reko da letim na veneru jer ce me covi sad juri po temama![]()

marlon je uvek sveprisutan..ic se ti ne ekiraj za njega....
on mu dodje kao forumski inventar![]()

Ne bi trebalo, medjutim...
Aj Maki lepo priznaj narodu ko si ustvari![]()
Na mišljenje teško, eventualno na to da se prećuti ponekad nešto.
Pa dobro, i ja sve cesce zadjem u te...sa kariranim stolnjakom, jednostavno radije cujem narodnu mudrost nego umisljenu filozofiju.
Sto se pojedinih zlobnih i nedoraslih komentara na nivou moje male cerke, na njih cak i ne osvrnem se.
Zlozi, nije to moj pogled, to je samo pogled svakog normalnog posetioca Kafane koji ne zeli da se dokazuje i nadmudruje, vec samo nasmeje i cuje nesto veselo, neuobicajeno, zaboravljeno ili...vidi poznato drustvo.
Sto pojedine osobe imaju problem da opusteno ucestvuju, nije moj problem, vec istih

Kako lepo, Ljiljo![]()

falaaaaaaa......nisam sigurna da i druge zanima, ali znam da se tebi dopada...ovako nešto...kao i meni![]()