Pricamo dakle postojimo :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kafane?
Volim i ja kafanska druženja, ali... ja sam sociopata :mrgreen: .
Meni je mnogo sve preko sat, sat i po druženja u RL u kafani, ma koliko mi neko bio drag (a pijem kafu isključivo sa dragim osobama), ne idem na "druženje radi druženja".

Ova virtuelna mi odgovara što u nju mogu da svratim na minut i 10 puta dnevno, bacim pogled, uđem, izađem... nema te društvene obaveze koja mi inače ubija inspiraciju :lol: .

Tako da - karirani stolnjaci da, neumerenost ne (mislim, neumerenost sa moje tačke gledišta.. a ne treba zaboraviti da sam ja mizantrop :lol: ).

Ta umerenost koju pominješ podseća me na razjašnjenje zdravstvenog stanja jednoga moga komšije koji jeste voleo da potegne koju preko mere no čak i da se držao te mere
isto to bi ga stiglo samo na odloženo kako se to kaže u njanovijoj terminologiji. Kada bi se svako držao te mere bilo o čemu da je reč kaži ti meni na koji način bi se ispoljila naša osobenost, naši karakteri koji svakoga od nas čine zasebnim i posebnim?

Poslednja izmena:
a ja odo na mars i bicu prvi koji je sleto na njega...ovaj bolje da sam reko da letim na veneru jer ce me covi sad juri po temama :lol:

alien01-alien-peace-smiley-emoticon-000507-large.gif

Pa dobro, i ja sve cesce zadjem u te...sa kariranim stolnjakom:D, jednostavno radije cujem narodnu mudrost nego umisljenu filozofiju.
Sto se pojedinih zlobnih i nedoraslih komentara na nivou moje male cerke, na njih cak i ne osvrnem se.
Zlozi, nije to moj pogled, to je samo pogled svakog normalnog posetioca Kafane koji ne zeli da se dokazuje i nadmudruje, vec samo nasmeje i cuje nesto veselo, neuobicajeno, zaboravljeno ili...vidi poznato drustvo.
Sto pojedine osobe imaju problem da opusteno ucestvuju, nije moj problem, vec istih;)

Dete nikada nema zlobne i nedorasle komentare jer mu je komentar uvek na nivou uzrasta pa shodno tome ne može ni da ispolji zlobnost.

Nekada se valja malo i zamisliti nad onim što se kaže.

još ovo da zakačim na zid kafane i begam....da radim naravno....uf

isto a različito...kao i ljudi...
svi u istoj cvasti
jedan drugome ne daju pasti
jedan drugome pomažu rasti
lepotu da šire i život da žive
mirom nemire jedan drugom da mire
isto a različito...svi u istoj cvasti
to sam ljudi htela kasti :cao:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.