Pricamo dakle postojimo :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kad je kafana na filozofiji podeljena u dve kafane, jer su jedni teli da se zahebavaju, i da pustaju muziku, i da pricaju o sexu, a drugi su hteli da vode visokoumne razgovore @na nivou@, kafana u kojoj je bilo isprazno dobar dan je bila vesela, razigrana, puna zajebancije i posetilaca
kafa u kojoj je trebala da vrca integinecija, je vecinom bila-prazna..
a sad opet neko drzi slovo ovde o tome
misim braco prijatelji, ko cezne da trazi neprijatelje, njemu su neprijatelji i vreme, i ljudi, i case, i zajebancija, i sve zivot..
****** nesto, volite, trcite, radite bilo sta samo nemojte vise smarati narod ovde.:neutral:

kad je kafana na filozofiji podeljena u dve kafane, jer su jedni teli da se zahebavaju, i da pustaju muziku, i da pricaju o sexu, a drugi su hteli da vode visokoumne razgovore @na nivou@, kafana u kojoj je bilo isprazno dobar dan je bila vesela, razigrana, puna zajebancije i posetilaca
misim braco prijatelji, ko cezne da trazi neprijatelje, njemu su neprijatelji i vreme, i ljudi, i case, i zajebancija, i sve zivot..
****** nesto, volite, trcite, radite bilo sta samo nemojte vise smarati narod ovde.:neutral:

:hahaha:

zaebavanje... jel to ono o dobar dan prijateljice kako je sta ima za rucak, ne mogu da spavam, mnogo smo jaki kad nas ima ovoliko zelenih, a sto nece niko da se druzi sa nama :lol:

i ti vidim zaboravi sta je prava zaebancija... aj za ove nove i razumem....

dovoljno je pogledati koliko je postova dnevno bilo tad, akoliko ih ima sad kad klonovi kolo vode..****** vas klonovi, i foliranje, i visoka filozofija..
ko ne ume da uziva u svakodnevnom zivotu, ne ume da uziva ni u cemu..a vi se folirajte koliko vam volja.

ma aj ne *****j i ti vise..

:lol:

pa 'el sam teo da se zaebavam u kafani i tvoja frendica bivsi smod me pitala javno kao koje mi je naloge banovala jer to nije istina sta kazem.... ja joj dao spisak prvo od 5 pa onda dodatnih 7 i svi skoro bili bas na ovoj kafani... i neko ekpres obrisa :lol:

znaci ne serem ja vec neko svesno zeli da vlada umor svega ovde a bogme to nikad nisam bio ja.

dovoljno je pogledati koliko je postova dnevno bilo tad, akoliko ih ima sad kad klonovi kolo vode..****** vas klonovi, i foliranje, i visoka filozofija..
ko ne ume da uziva u svakodnevnom zivotu, ne ume da uziva ni u cemu..a vi se folirajte koliko vam volja.

mog klona svi znate od prvog posta i uvek je jedan nalog. a ako ti se ne svidja visoka filozofija sta da ti kazem.... ima na forumu drugih zanimacija.

ae se druzimo. :roll:

pa ko ovde visoko filozofira? Niko, bar ne ovih dana,a ja ni ranije, za to postoje teme.

nego je problem vrsta humora, ne razumemo se ni u humoru cak poneki, a to je najgore.

ali kad Koto kaze, to mora da je bas tako,istina prava.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back