- Poruka
- 48.596
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa u to ime da slupamo po koju.![]()
od radosti bre.![]()

I kao sto Kamenicvet rece, polupuna ili poluprazna casa je svuda prisutna kao i adekvatno ponasanje i posledice toga.

Da, sve treba svesti na praznu priču i paketić hrane za najvernijeg čovekovog prijatelja

Kafane su iskljucivo za opustanje i lake, vesele teme. Dublji razgovori se vode tamo gde im je mesto...
Jednu istu, glupu, vulgarnu, nepovezanu temu povesti sa jednom ili drugom osobom vode...do jos boljeg opustanja i zdravog smeha ili...do dizanja tenzija i nadmudrivanja, ali to nadmudravanje najcesce potice od onih...koji misle da su mudri i duhoviti
Moje iskustvo, a nije malo, kaze da mnogi gosti ove Kafane nisu posetili nikada Kafanu van virtuelnih prostora![]()
ovo ja mogu doziveti kao nametanje, jer se radi o iskljucivosti i nasilno usmeravanju. osnovno pitanje je zasto bi nekoga u njegovom opustanju ometao razgovor izmedju dve osobe za susednim stolom?
ovo nije cak ni kafana, ovoje chat tema na 4umu.

Možda švapske kafane tome služe, srpske ne bar po onome što ja znam o njima. Ti si verovatno pomešao barove sa kafanama.
, kada sam u BG-u, uvek sam veci deo vremena u Kafanama, od onih...elitnih do obicnih. Nema tu vecih razlika, nacin ophodjenja i komunikacije je slican, samo je jezik drugaciji.
Zivot je previse kratak da bi ga jos skracivali.Ma, njega ubija nostalgija!Možda švapske kafane tome služe, srpske ne bar po onome što ja znam o njima. Ti si verovatno pomešao barove sa kafanama.

ovo ja mogu doziveti kao nametanje, jer se radi o iskljucivosti i nasilno usmeravanju. osnovno pitanje je zasto bi nekoga u njegovom opustanju ometao razgovor izmedju dve osobe za susednim stolom?
ovo nije cak ni kafana, ovoje chat tema na 4umu.
, sklonost da vidimo ono sto zelimo a ne sto je receno praktiju mnogi, ja mogu svakoga saslusati i nemam problema sa onima koji drugacije razmisljaju
Ja ne pricam o rupama, kada sam u BG-u, uvek sam veci deo vremena u Kafanama, od onih...elitnih do obicnih. Nema tu vecih razlika, nacin ophodjenja i komunikacije je slican, samo je jezik drugaciji.
Moja preporuka, poseti cesce realne Kafane, vredi izgubiti to vreme jer se dobije na osmehu i raspolozenju
Ja priznajem, kako sam postao ovisnik virtuelnog prostora, sve vise primecujem koliko trebam posecivati bas prave Kafane i to sam poceo ponovo...smanjio prisustvo ovde a povecao tamo. Nista lepse od iskrenog osmeha svog i sagovornikovogZivot je previse kratak da bi ga jos skracivali.

Možda švapske kafane tome služe, srpske ne bar po onome što ja znam o njima. Ti si verovatno pomešao barove sa kafanama.

Sve je u oku posmatraca, sklonost da vidimo ono sto zelimo a ne sto je receno praktiju mnogi, ja mogu svakoga saslusati i nemam problema sa onima koji drugacije razmisljaju
Ili tacnije receno, ako se ne slazem sa nekim, ne moram da dokazujem da sam ja u pravu, jer time dokazujem da imam veliki problem sa...sobom.
Ovo jeste Kafana, samo...virtuelna.
Da, uvek kazem sto mislim, samo ne razume svako sta sam rekao![]()

A zamisli tek propasti ako Tibi za nekoga pomisli da je operisan od mudrosti i duhovitosti. Moraću da proverim ima li još koji bunar u mom komšiluku![]()

.
.
).Kladim se da covi misli brže od tebe!casa mi je uvek u mislima prazna dok je punim![]()