Pricamo dakle postojimo :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U svakom slucaju, primetno je ko cesto posecuje Kafane i ko je naviknut na takvo druzenje:neutral:
Oni koji to nisu imali u zivotu, najcesce pokusavaju servirati svoju verziju vidjenja druzenja sto sa realnim zivotom nema puno.
Koliko god pokusavali da budemo virtuelni, realnost je vidljiva u svakom postu pojedinca:kafa:
I kao sto Kamenicvet rece, polupuna ili poluprazna casa je svuda prisutna kao i adekvatno ponasanje i posledice toga.

Da, sve treba svesti na praznu priču i paketić hrane za najvernijeg čovekovog prijatelja

Kafane su iskljucivo za opustanje i lake, vesele teme. Dublji razgovori se vode tamo gde im je mesto...
Jednu istu, glupu, vulgarnu, nepovezanu temu povesti sa jednom ili drugom osobom vode...do jos boljeg opustanja i zdravog smeha ili...do dizanja tenzija i nadmudrivanja, ali to nadmudravanje najcesce potice od onih...koji misle da su mudri i duhoviti:sad2:
Moje iskustvo, a nije malo, kaze da mnogi gosti ove Kafane nisu posetili nikada Kafanu van virtuelnih prostora:neutral:

Kafane su iskljucivo za opustanje i lake, vesele teme. Dublji razgovori se vode tamo gde im je mesto...
Jednu istu, glupu, vulgarnu, nepovezanu temu povesti sa jednom ili drugom osobom vode...do jos boljeg opustanja i zdravog smeha ili...do dizanja tenzija i nadmudrivanja, ali to nadmudravanje najcesce potice od onih...koji misle da su mudri i duhoviti:sad2:
Moje iskustvo, a nije malo, kaze da mnogi gosti ove Kafane nisu posetili nikada Kafanu van virtuelnih prostora:neutral:

ovo ja mogu doziveti kao nametanje, jer se radi o iskljucivosti i nasilno usmeravanju. osnovno pitanje je zasto bi nekoga u njegovom opustanju ometao razgovor izmedju dve osobe za susednim stolom?

ovo nije cak ni kafana, ovoje chat tema na 4umu.

ovo ja mogu doziveti kao nametanje, jer se radi o iskljucivosti i nasilno usmeravanju. osnovno pitanje je zasto bi nekoga u njegovom opustanju ometao razgovor izmedju dve osobe za susednim stolom?

A zamisli tek propasti ako Tibi za nekoga pomisli da je operisan od mudrosti i duhovitosti. Moraću da proverim ima li još koji bunar u mom komšiluku :hahaha1:

Možda švapske kafane tome služe, srpske ne bar po onome što ja znam o njima. Ti si verovatno pomešao barove sa kafanama.

Ja ne pricam o rupama:neutral:, kada sam u BG-u, uvek sam veci deo vremena u Kafanama, od onih...elitnih do obicnih. Nema tu vecih razlika, nacin ophodjenja i komunikacije je slican, samo je jezik drugaciji.
Moja preporuka, poseti cesce realne Kafane, vredi izgubiti to vreme jer se dobije na osmehu i raspolozenju:D
Ja priznajem, kako sam postao ovisnik virtuelnog prostora, sve vise primecujem koliko trebam posecivati bas prave Kafane i to sam poceo ponovo...smanjio prisustvo ovde a povecao tamo. Nista lepse od iskrenog osmeha svog i sagovornikovog:zurka: Zivot je previse kratak da bi ga jos skracivali.

Sve je u oku posmatraca:neutral:, sklonost da vidimo ono sto zelimo a ne sto je receno praktiju mnogi, ja mogu svakoga saslusati i nemam problema sa onima koji drugacije razmisljaju:D
Ili tacnije receno, ako se ne slazem sa nekim, ne moram da dokazujem da sam ja u pravu, jer time dokazujem da imam veliki problem sa...sobom.
Ovo jeste Kafana, samo...virtuelna.
Da, uvek kazem sto mislim, samo ne razume svako sta sam rekao:andjeo:

Ja ne pricam o rupama:neutral:, kada sam u BG-u, uvek sam veci deo vremena u Kafanama, od onih...elitnih do obicnih. Nema tu vecih razlika, nacin ophodjenja i komunikacije je slican, samo je jezik drugaciji.
Moja preporuka, poseti cesce realne Kafane, vredi izgubiti to vreme jer se dobije na osmehu i raspolozenju:D
Ja priznajem, kako sam postao ovisnik virtuelnog prostora, sve vise primecujem koliko trebam posecivati bas prave Kafane i to sam poceo ponovo...smanjio prisustvo ovde a povecao tamo. Nista lepse od iskrenog osmeha svog i sagovornikovog:zurka: Zivot je previse kratak da bi ga jos skracivali.

bogme tibi ne da ima razlike pocev od klope preko tipa gostiju pa sve do razgovora :lol:

u te "elitne" vise ne zalazim.. samo u one 'de je karirani stolnjak...

Sve je u oku posmatraca:neutral:, sklonost da vidimo ono sto zelimo a ne sto je receno praktiju mnogi, ja mogu svakoga saslusati i nemam problema sa onima koji drugacije razmisljaju:D
Ili tacnije receno, ako se ne slazem sa nekim, ne moram da dokazujem da sam ja u pravu, jer time dokazujem da imam veliki problem sa...sobom.
Ovo jeste Kafana, samo...virtuelna.
Da, uvek kazem sto mislim, samo ne razume svako sta sam rekao:andjeo:

a ne, ovde nije probelm u tome ko je sta rekao, nego mko je rekao tj. napisao. dacu ti jedan primer za nekoga je odmor da trci 5 km, za nekoga da se izvrne ispred tv i zeva u prazno. isto je i sa opustanjem, za nekoga su opustajuci upravo razgovori koji su naceti pre par sati, a za nekoga zevanje u prazno. moguce je da dokazujes, ali samo delom nesvesno, jer gledas izkljucivo iz jedne pozicije - svoje.

i ovo nije kafana u pravom smislu, vec 4umska chat tema. :lol:

Kafane?
Volim i ja kafanska druženja, ali... ja sam sociopata :mrgreen: .
Meni je mnogo sve preko sat, sat i po druženja u RL u kafani, ma koliko mi neko bio drag (a pijem kafu isključivo sa dragim osobama), ne idem na "druženje radi druženja".

Ova virtuelna mi odgovara što u nju mogu da svratim na minut i 10 puta dnevno, bacim pogled, uđem, izađem... nema te društvene obaveze koja mi inače ubija inspiraciju :lol: .

Tako da - karirani stolnjaci da, neumerenost ne (mislim, neumerenost sa moje tačke gledišta.. a ne treba zaboraviti da sam ja mizantrop :lol: ).

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back