Pričamo, dakle postojimo *****

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo ti uzivaj, idi slobodno na rucak i odmori se, ako niko ne bude ucestvovao u Kafani, dopisacu ja tih tries i kusur postova.
Nema veceg chatovca od mene (tibija):mrgreen:
:kpozdrav:
Pozdrav prijatelju :cmok2:
Isto htedoh da napisem, mislim to da stize zamena, mada druga recenica nikako ne moze proci kao moja :sad2:

Gde li su sad vesela lica drugarica Sunčica i vesela Anna-Bella?:D

CAo Kovac, da otpozdravim sad kad vec jutros nisam stigla :D

Moja životna filozofija...

Obavezno cu da pogledam, ali ne u ovoj veseloj atmosferi koja me podseca na odbrojavanje do Nove Godine.

I jeste staro 2 meseca.
Ne sećam se imena ali ima u pet centru tih tabletica, samo nisam bila sigurna da li je rano. Tnx

Evo me :).
Da, pet centar je super :).
Nije rano.. znam da se i pre toga mogu mačići čistiti, ali ne bilo čime..samo recimo vitaminthe pastom..
Posle dolaze drontal, cestal, itd.. eto, malo sam odspavala, pa mi mozak bolje radi :).

Moji ljubimci mi jako nedostaju... razmišljam kad se malo sredim da uzmem neko mačence.

Duhovnoscu i srećom da uvek sija-naša Valeria :D

alonebridgedepressiondreamdreamygirlharbourlakemoonnightphotographyphotoshopriversadskywhitewoman-baec3b5c4301636f28d9abda49fbe5f9_m1262585622.jpg

Oooo..hvala druže :zag:

Isto htedoh da napisem, mislim to da stize zamena, mada druga recenica nikako ne moze proci kao moja :sad2:

Obavezno cu da pogledam, ali ne u ovoj veseloj atmosferi koja me podseca na odbrojavanje do Nove Godine.

Drago mi je da si dosla u pravom momentu, Kafana je bila kratkog veka ali vecinom vesela i dobronamerna, sto nam je i cilj, zelimo se opusteno zabaviti:D
Dobrodosla draga Vilo:zaljubljena::cmok:

Nisam te zaboravio,čekao sam da dodješ :heart:

Gde bi moja duša bila
Da je ne čuva dobra vila?
:D

Koliko jos treba da ispisemo.....?
Moram kuci gladan sam , i umoran :(

moje milo zlato
umiljato
ni jeo nije
a već bi da spije
i bezdan da sakrije
kao Vilajet tamni