- Poruka
- 51.779
....ovo mora da je marlon izjavio umesto dadija, kad isti tvrdi da tako nešto nije rekao,....
sram te bilo Marlone,...zamalo optužih čoveka da laže,....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
....ovo mora da je marlon izjavio umesto dadija, kad isti tvrdi da tako nešto nije rekao,....

Ja sam gresna, a nisam zla, i ajmo pricati, ups, filozofirati o sexu. Dobro vece!

anči mooooj
verujem da nemas nikakvu frizuru...msm, ONU frizuru, na tu su mislili.![]()

kontrola, dominacija, želja za obožavanjem vas samih od strane drugih "običnih" smrtnika....zašto je to težnja svakog čoveka...
u svakom čoveku se krije mali lucifer
samo šačica onih koji uspeju da se otresu tog greha znaju koliko je zapravo ovo lep svet i koliko su ljudi dobri samo kad se oslobodili![]()
svi mi hoćemo da budemo mali bogovi na zemlji
najbolji košarkaši..milijarderi...najbolji radnici...da bi nas drugi obožavali...
zašto?
ajde sad pročitaj sve i ukapiraj molim te 

Ja sam gresna, a nisam zla, i ajmo pricati, ups, filozofirati o sexu. Dobro vece!

Ne pratim najbolje fabulu.
Ko je Lucifer, ko se dole šiša na ćelavo a kome ovaj hodža il šta je već, drži slovo o devičanstvu?
Ajde dečki, dajte se organizirati, ponašate se ko Muja u onom vicu o grupnom sexu![]()

Ne pratim najbolje fabulu.
Ko je Lucifer, ko se dole šiša na ćelavo a kome ovaj hodža il šta je već, drži slovo o devičanstvu?
Ajde dečki, dajte se organizirati, ponašate se ko Muja u onom vicu o grupnom sexu![]()
more odgovaraj na pitanje![]()
Cek da dovatim ogledalo![]()

VALERI!!!