Pričamo, dakle postojimo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo ja stalno čučim ovdje.

Otkud tebi pravo da nekome kažeš da je u njemu Đavo? Da si u doba inkvizicije ti bi toga i na lomaču spalio!

Nikakve faze ti nijesi prošao. To samo umišljaš. Ne ideš na Religiju da tamo pametuješ, nego ti više odgovara da pametuješ na Filozofiji, valjda što je ovdje viši rejting. A tvoje pametovanje ovdje je atak na mnoge (nevine) a mnogi odmah bježe čim se ti pojaviš. Takvim pametovanjem se ne učvršćuješ u Hrista. Dakle - i tu umušljaš.

Ljudi vole da ih neko sasluša, ali isto tako vole saslušati i druge, samo kad imaju koga saslušati i šta čuti. A smarače niko ne trpi.

Opet ti kažem, nijesi ti ništa prevazišao. Tvoj ego je ogromni. A ego udaljava od Hrista.

Gospod s tobom!

Eh, da... Stvarno smo omašili temu...

Predloži nešto kreativnije? :)

Bolje da pričaju o sexu.:mrgreen:

Neka pricaju o cemu hoce. Za ozbiljnije diskusije postoje teme i odgovarajuci pdf-ovi.

Nisam za "teske" diskusije ovde.

Razmena misljenja - da, disusije - pa i ne.

(Lici mi na mudroserisanje). :tajna:

A za sex treba inspiracija - gde je taj Maki??? :besan2::hahaha:

Poslednja izmena:
Zdravo. Vi (opet) o religiji?

Ljudi nemaju jednostavno originalnosti,...
umesto da ovde iznesu deo sebe i svoga,...
uglavnom se vezuju za tuđe postove,
debelo ih čašćavajući uvredama i ostalim, što već vidiš iz priloženog,...
To je bio kratak razgovor između mene i coviaksa,...
osnovna kultura bi bila iskazati mninimum uviđavnosti da je taj post njemu upućen!

Ne bi ti ni znao sta zanci taj izraz da mene nije bilo.

Sad ce on u Guglu to da mi pokazuje. :roll:

Ne imitiraj!

osnovna kultura bi bila iskazati mninimum uviđavnosti da je taj post njemu upućen!

Ma dobro DiviJoce, zaboravi!

Ima ljudi kojima si mozda interesantan i to je to.

Ovo su delovi nekih tvojih vecerasnjih postova:
ali kada izjavi ovakvu nebulozu, normalno je da ostali korisnici moraju reagovati,..
Projektovati vlastite frustracije i da li psihičku ili i emotivnu nezrelost u druge korisnike, krajnje je neumesno,..
i na to ti skrećem pažnju

Nemoj mi se zahvaljivati nego se saberi.

kontrolišeš li ti uopšte sebe,...si svestan šta pišeš,....o tome ti pričam,...
sled misli ti haotičan,.

jesi ti danas nešto malo više popio?

Šta troćkaš čoveče?
Saberi se,....

Molim te, malo spusti loptu.

Toliko. Odoh da gledam Hausa.

Neka pricaju o cemu hoce. Za ozbiljnije diskusije postoje teme i odgovarajuci pdf-ovi.

Nisam za "teske" diskusije ovde.

Razmena misljenja - da, disusije - pa i ne.

(Lici mi na mudroserisanje). :tajna:

A za sex treba inspiracija - gde je taj Maki??? :besan2::hahaha:

Mogu da prihvatim da si se sad probudila ali ne i da sebi uzmeš neprikosnoveno pravo suditi o pisanju na ovoj temi,...
Znači,...probudi se i pogledaj malo,...
Niko nikom nije nametao nikakve teme,...coviax i ja smo razmenili par postova,...
Znači,...po tebi ni to nije IN,...
jel to zbog toga što je to od divioca,..ili coviaxa,...
stid me što čitam ovakve tendenciozne tekstove,...
Za ovako nešto postoji tema na pdfu ŽENE,...zove se RUPA!!!

Mogu da prihvatim da si se sad probudila ali ne i da sebi uzmeš neprikosnoveno pravo suditi o pisanju na ovoj temi,...
Znači,...probudi se i pogledaj malo,...
Niko nikom nije nametao nikakve teme,...coviax i ja smo razmenili par postova,...
Znači,...po tebi ni to nije IN,...
jel to zbog toga što je to od divioca,..ili coviaxa,...
stid me što čitam ovakve tendenciozne tekstove,...
Za ovako nešto postoji tema na pdfu ŽENE,...zove se RUPA!!!

P.S. :hahaha:

jok to mi sestra :flert:

Pa ne stidi se, reci...

Poslednja izmena od moderatora:
Nisam ja tebe ovde ni prozvao,...više se baziram na kontradiktornostima koje dadi iznosi,....
Nemam ništa protiv da i dalje piše tako,....ali,...pošto se on izjašnjava kao Hrišćanin a poseduje lucifera u sebi,....
ne mogu preko toga preći,...jer je to sa Hristovim sledbenikom nespojivo,...
neko će se na to nakačiti, jer on nema pojma šta priča,....
Na teme o religiji ne idem, bolje rečeno ne uzimam učešće, jer je tamo očigledno ,,pametovanje,,
vera se pametovanjem ne učvršćuje,...tu fazu sam davno prošao,...
Smatram da da je suština čoveka u tome da mora sebi postaviti pitanje smisla vlastitog života,...
isti mora pronaći i biti zadovoljan pronađenim odgovorima,....mora naći svoj put,...uzan put,....
Ako to nije uradio, pronašao odgovore na pitanja smisla, on luta,...i ne vidi puta,...
mogu sa svakim diskutovati, ko taj put traži, ako želi da me čuje,....ne želim se nametati niti svoja uverenja,..
Pa, vidiš i sam,...ovaj put započesmo razgovor ti i ja,...ničim se ne namećući drugima,.....
a ovde već čuči nekolicina, koji će naš razgovor, iliti moje pojašnjenje tebi svog stava,
protumačiti kao atak na njihova uverenja,...i to se redovno dešava,....zbog toga nerado i govorim ovde na tu temu,...
Nikad nisam tvrdio da nema greha u meni...niti da nema urođenog,...pročišćavamo se dok smo živi,.....
tvrdim da lucifer nije u meni,.....
Ljudi nisu željni slušanja, nego da ih se sluša, iako nemaju šta reći, što bi drugom koristilo,...
Radije će se baviti drugim nego sobom,...neće ići putem dobra nego zla i zavisti,...
pa prati samo postove koji će uslediti nakon ove naše prepiske,...sve ćeš videti!!!
EGO, ego,....moj prijatelju,...to je problem,....koji sam ja ipak, davno prevazišao,...
Sve bi to bilo OK da smo u RL, da se gledamo u oči,...
Pitam se, da li bi nas isti i tad pljuvali u lice, ovako, kako to ovde čine,....
Kažem, može se sa nekim i ne složiti, nepljuvanjem i nevređanjem,....

nisam ja rekao da je lucifer u meni već da mi ljudi generalno imamo tu crtu zla...tj. greha tj. grešni smo po prirodi i osoba koja smatra da nije grešna i da nema zlu crtu u sebi nema potrebe da se kaje te shodno tome nema potrebe ni da se moli ni da traži za oprost...to zlo ne mora biti želja za ubijanjem i klanjem...lenjost je recimo dovoljna količina zla koju čuvamo u sebi...eto ti primer..ali me mrzi da se raspravljam..ali opet ti ponavljam...ja sam hrišćanin i verujem u boga a ne u crkvu i u popa :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back