Nisam ja tebe ovde ni prozvao,...više se baziram na kontradiktornostima koje dadi iznosi,....
Nemam ništa protiv da i dalje piše tako,....ali,...pošto se on izjašnjava kao Hrišćanin a poseduje lucifera u sebi,....
ne mogu preko toga preći,...jer je to sa Hristovim sledbenikom nespojivo,...
neko će se na to nakačiti, jer on nema pojma šta priča,....
Na teme o religiji ne idem, bolje rečeno ne uzimam učešće, jer je tamo očigledno ,,pametovanje,,
vera se pametovanjem ne učvršćuje,...tu fazu sam davno prošao,...
Smatram da da je suština čoveka u tome da mora sebi postaviti pitanje smisla vlastitog života,...
isti mora pronaći i biti zadovoljan pronađenim odgovorima,....mora naći svoj put,...uzan put,....
Ako to nije uradio, pronašao odgovore na pitanja smisla, on luta,...i ne vidi puta,...
mogu sa svakim diskutovati, ko taj put traži, ako želi da me čuje,....ne želim se nametati niti svoja uverenja,..
Pa, vidiš i sam,...ovaj put započesmo razgovor ti i ja,...ničim se ne namećući drugima,.....
a ovde već čuči nekolicina, koji će naš razgovor, iliti moje pojašnjenje tebi svog stava,
protumačiti kao atak na njihova uverenja,...i to se redovno dešava,....zbog toga nerado i govorim ovde na tu temu,...
Nikad nisam tvrdio da nema greha u meni...niti da nema urođenog,...pročišćavamo se dok smo živi,.....
tvrdim da lucifer nije u meni,.....
Ljudi nisu željni slušanja, nego da ih se sluša, iako nemaju šta reći, što bi drugom koristilo,...
Radije će se baviti drugim nego sobom,...neće ići putem dobra nego zla i zavisti,...
pa prati samo postove koji će uslediti nakon ove naše prepiske,...sve ćeš videti!!!
EGO, ego,....moj prijatelju,...to je problem,....koji sam ja ipak, davno prevazišao,...
Sve bi to bilo OK da smo u RL, da se gledamo u oči,...
Pitam se, da li bi nas isti i tad pljuvali u lice, ovako, kako to ovde čine,....
Kažem, može se sa nekim i ne složiti, nepljuvanjem i nevređanjem,....