tgdanijela
Poznat
- Poruka
- 7.092
Šta je istina ? Jes da je ovo filozofkska kafana, al ja nemam ni volje ni želje ...![]()
..vremena?
Pozdrav svima na brzakče, svakako

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta je istina ? Jes da je ovo filozofkska kafana, al ja nemam ni volje ni želje ...![]()
Pozdrav Danijela..vremena?
Pozdrav svima na brzakče, svakako
Es ti nekada vidio usporenog letargičnog Japanca koji se stalno kezi?
![]()
Da, i?
Ovu fotku nekome od svojih ukućana pokaži, biraj da ne bi ja birala kome ćeš!
Sram te bilo.
Lep ti drugar,dobar dan PasivniPogledajte prilog 181494
Moj najbolji prijatelj, uvek je samnomceli zivot je proveo boemski i ne bi hteo da ga danas menja.
Torrente Bgd:Te povredjene trebalo je dotuci u hitnoj pomoci
Kakvih manijaka ima,užasnut sam
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/hronika/story/157607/Silovao psa pred unukom.html
e da, najveci zlocini kroz istoriju nisu cinjeni u ime vere, vec je vera bila pokrice za njih. nemam nista protiv vernika, niti vere, ali kakav je to covek koji ne vidi dalje od svog nosa, koji sebe i svoje ja (ako ga uopste ima) skriva iza vere, koji sebe smatra dobrom i pravednom osobom iskljucivo zato sto je vernik. vera je u tom slucaju obicna maska, koja lako pada i otkriva minimum licemerje i jos ponesto. da li je ta maska navucena namerno ili taj covek nije u stanju da sagleda sebe i svoje postupke. u tom slucaju to bi bila neuracunljivost, na neki nacin. lazljivac sigurno.
slepilo ili strah da se uradi jedna sveobuhvatna samoanaliza.
lepo pise u bibliji izvadi balvancic iz oka svoga, pre nego sto ugledas trncic u oku brata svoga.al' demencija je demencija.
Kakvih manijaka ima,užasnut sam
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/hronika/story/157607/Silovao psa pred unukom.html
a silovanje nad covekom je manji zlocin?
a ko je to rekao? ne mogu da razumem koliko nakaradnog rezonovanja na ovom forumu...citiraj mi gde sam to napisala?![]()
ti smatras da je ovo ispravno? silovanje nevinog steneta? mozda bi samo bilo pitanje vremena kada bi sa steneta presao na svoju unuku npr.
inace, nisam se nadovezala na tvoj post, kuckam za sebe.![]()
Lep ti drugar,dobar dan Pasivni![]()
a ko je to rekao? ne mogu da razumem koliko nakardnog rezonovanja na ovom forumu...
i j a kuckam za sebe... tako da zaobidji me...