Pričamo, dakle postojimo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma ne ljutim se, ukapirala sam da su te nadrndali oni na Politici a ja najbolje znam
kako izgleda kada te oni tamo nadrndaju i sama sam kroz taj pakao prošla

Pa istina je da sam mozda malo "pod utiskom" ali bas zato sam i dosla, da se razonodim.

Niko ne moze da me "nadrnda" protiv tebe! :kletva: :lol: :cmok: ;)

Ko drugacije kaze - klevece i laze! :lol:

(Nego mi je smesno, jer svi smo na svoj nacin osetljivi. ;) )

Poslednja izmena:
Bas vala.

Cekamo Nedu da nas posluzi kolacima? ;)

Ja na žalost moram ići a ti uzmi i za mene koji kolačić i metni ih na bezbedno mesto
nem mi ih pojesti es čula i cmokni mi Nedu još jedared

Neda nam se vratila a to zaista treba proslaviti koliko god to jednostavno zvučalo.
Treba biti svestan uspeha a Neda je uspela, Bogu hvala.

Poslednja izmena:
Ja na žalost moram ići a ti uzmi i za mene koji kolačić i metni ih na bezbedno mesto
nem mi ih pojesti es čula i cmokni mi Nedu još jedared

Neda nam se vratila a to zaista treba proslaviti koliko god to jednostavno zvučalo.
Treba biti svestan uspeha a Neda je uspela, Bogu hvala.

:lol:

Vazi!

Znate da ja ne znam da postavljam slike:( ali,zato znam da pravim kolačiće za vas naravno i kako kaže Zebrica "Bože,zdravlja" pa vam ih još isporučim vruće:)

Ma znam Nedo, neka si ti ziva i zdrava, kao da si nam ih dala. Bitna je zelja od srca. ;) :ok: :heart:

...aaaajde, još samo malo!z:lol:
DogRug.jpg

Dakle, Borka, odigrala sam svih tristotinjak strana smrtonosnog tanga u dvadeset četiri sata i kao što vidiš preživela.

Pišeš S J A J N O

Nadahnuto, zrelo, interesantno, bez praznih koraka. Apsolutno si jedan od najboljih pisaca na srpskom jeziku u poslednjih desetak godina. Puno bolja od mnogih izvikanih svraka u modi. Sasvim sam sigurna u to. Svaka ti čast. Više se neću zezati s tobom, takav talenat i sposobnost zaslužuje samo poštovanje, čak i od lujke kakva sam ja. Jeste, da o ničemu pojma nemam, ali u pisce i 'pisce' se razumem. Poradi malo na marketingu i dobaci koju knjigu do Solisa. Sem Drveta ,koje su u dva primerka, spakovali u neke kutije za sajam i koje će mi dostaviti ako se ne prodaju, nisu našli ništa drugo, a jesu se trudili.

Inače, ja ne bih bila Duda da ti ne kažem i da me je knjiga i strahovito nervirala. Ako je Tolstoj zbog Ane, koju je gurnuo pod voz, bivao proglašavan za ženomrsca, ti si puno gora. Šta si uradila svojim anti-junakinjama? Kakvima si ih stvorila? Mrziš ti, draga, žene.
I dalje ostajem kod toga da se od takve fabule ne može stvoriti ni suvisla priča, a pogotovo ne roman. Pod uslovom da su junakinje normalne. Ove tvoje odlikuje, pre svega, ne samo izgubljen ponos, već totalni nedostatak MOZGA. Stravično su, neverovatno glupe. Tako sam ih ja doživela. Falilla im je stvarna mama da ih nauči onoj - pomozi sebi i Bog će ti pomoći.
Keep it simple je moj životni moto. Prošlost ostaje u prošlosti, stare ljubavi se ne podgrevaju već se iz ničega stvaraju nove, nasilnici se odjebu brzo. I ideš dalje. Hladno.

Inače, mada tema, očigledno, nije moja, uživala sam u eretskim opisima, mirisima Beograda i nekim generacijskim sećanjima. I tvom pisanju. Od prvog do poslednjeg slova.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back