Pričamo, dakle postojimo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
rado bih ti pomogao, no verujem da ti i jedno i drugo želiš odraditi sama,....
Kako se osećaš sad, kad si na toj akademskoj lestvici malo više?
:super:

.. ovu obradu ne želim :dosadno:
.. mislim iskreno slučaj nije za to ..šta su sve ljudi ovdje pretrpjeli - svaki dan viđam ljude koji su psihički i fizički invalidi ..al nije moj posao da to procjenjujem..

Kako se osjećam ..? Zapravo u početku mi se činilo da se ništa nije promjenilo, al vidim da se odnos ljudi prema meni jeste promjenio na neki način ...
Još procjenjujem svoju novu poziciju..Pomalo sam nepovjerljiva prema svemu, iskreno rečeno
Živimo na području na kojem se ne zna šta će sutra biti, tako da ne uzimam stvari 'zdravo za gotovo' ...:cistinaocare:

...na vidjelo mi
Muzo iznesi
skrivene lovore
djetinjih dana
i onda ostani
što jesi
vječno mlada
i bez rana

...pjevaj mi Muzo"
srdzbu Aorte
i pjesmu osvita mojih
što mi ote

...tu si da daješ
a ne sirenski
da obmanjuješ
Kaliopina miljenice

...srećni Patroklo
"divne li te oči oplakaše"
strasnom li te žrtvom
napojiše...

P.S.
- mala nocna muzika, na notama Ilijade za prijatelje moje nezaspale a, tihoca malosti ove, za prijatelje zaspale...

Poslednja izmena:
.. ovu obradu ne želim :dosadno:
.. mislim iskreno slučaj nije za to ..šta su sve ljudi ovdje pretrpjeli - svaki dan viđam ljude koji su psihički i fizički invalidi ..al nije moj posao da to procjenjujem..

Kako se osjećam ..? Zapravo u početku mi se činilo da se ništa nije promjenilo, al vidim da se odnos ljudi prema meni jeste promjenio na neki način ...
Još procjenjujem svoju novu poziciju..Pomalo sam nepovjerljiva prema svemu, iskreno rečeno
Živimo na području na kojem se ne zna šta će sutra biti, tako da ne uzimam stvari 'zdravo za gotovo' ...:cistinaocare:

...veličina čoveka sastoji se u tome, koliko uspe da se ,,ne uzvisi,,.......
skromnost je vrlina,....ništa manje ne vredimo ako smo skromni
u ispoljavanju svojih prednosti u odnosu na druge,...:bye:
Laku noć,....mirne snove želim!

...veličina čoveka sastoji se u tome, koliko uspe da se ,,ne uzvisi,,.......
skromnost je vrlina,....ništa manje ne vredimo ako smo skromni
u ispoljavanju svojih prednosti u odnosu na druge,...:bye:
Laku noć,....mirne snove želim!

slozio bih se sa tim...ali u potpunosti...
Na pocetku mi je to zvucilo malo nejasno...ali sam toga ne samo sve vise svjestan...nego sve vise UVIDJAM takve stvari...

INTELIGENCIJA JEDNOG COVJEKA SE OGLEDA U NJEGOVOJ JEDNOSTAVNOSTI !!!

I jeste tako...

Covjeku jeste potrebno mnogo da bi bio jednostavan...(: ...

Dobro jutro, drugari... (: ...

...u jednom selu, u koje povremeno odlazim, upoznao sam jednog seljaka.
Vremenom sam saznao da je isti vrhunski majstor nekih od zanata.
Razgovor s njim mi je uvek veoma zanimljiv, jer on uglavnom ćuti,......i ponekad nešto kaže.
Taj čovek odiše tolikom skromnošću, da me najčešće zastidi.
Postali smo prijatelji, jer me svojom samoukošću impresionira.
Posmatrajući njega ja učim.
Veliki čovek, malog rasta, miran i tih,.......a pun bunta neopisivog.
Pitam se, kojom snagom taj čovek to obuzdava u sebi,...:ok:

Dobro jutro kafanici:) Dobro jutro Boris 1 ..
Jutro...NEDODIRNA (: ...
Kako si...kako je u mom gradu (: ?
Jos 2 sedmice i tu sam (: ...

...u jednom selu, u koje povremeno odlazim, upoznao sam jednog seljaka.
Vremenom sam saznao da je isti vrhunski majstor nekih od zanata.
Razgovor s njim mi je uvek veoma zanimljiv, jer on uglavnom ćuti,......i ponekad nešto kaže.
Taj čovek odiše tolikom skromnošću, da me najčešće zastidi.
Postali smo prijatelji, jer me svojom samoukošću impresionira.
Posmatrajući njega ja učim.
Veliki čovek, malog rasta, miran i tih,.......a pun bunta neopisivog.
Pitam se, kojom snagom taj čovek to obuzdava u sebi,...:ok:

I ja sam se prpije to pitao...masu puta...KAKO TO LJUDI USPJEVAJU...ali sam jednostavno shvatio da su oni takvi...to se ne moze odglumiti.

Misljenja sam da je napolju toliko puno skromnihljudi...kojima treba tako malo da bi bili srecni i zadovoljni...misljenja sam...kao i ubjedjenja da takvi ljudi JESU okusili neimastinu i onu drugu stranu siromastva...bilo to kroz nedostatak porodice, ljubavi u svakom smislu i da kroz svoje iskustvo LOSEG znaju da cjene ono MALO sto imaju (: ...

To je dar...

Mnogo sam puta rekao, a sad cu ponoviti jos jednom: NIJE BOGAT ONAJ KO IMA MNOGO NEGO ONAJ KOME MALO TERBA (: ...

Boris 1
u mom gradu (i u tvom,naravno) sve premirno..još ponegdje(o,bruka decembarska) rade tebi znane bašte;)
Već je sve nakićeno,zvončići,balončići,bljeskalice kojekakve kojekuda itd...pomalo bezveze na temperaturi od 20 stepeni koliko je juče bilo

Boris 1
u mom gradu (i u tvom,naravno) sve premirno..još ponegdje(o,bruka decembarska) rade tebi znane bašte;)
Već je sve nakićeno,zvončići,balončići,bljeskalice kojekakve kojekuda itd...pomalo bezveze na temperaturi od 20 stepeni koliko je juče bilo

Znaci...punim gasom (: ... navraticu tamo...EKSTRA...da vidim sta se radi (: ...
20°C :dash:...
...ovde je prelijepo BJELO i hladno jutro...sinoc napadalo 10-ak cm. snjega (: ...
Jutros zaboravim fotoaparat...htio sam uslikati pa okaciti da vidite (: ...

Ti?
Planovi za NOVOGODISNJU NOC?

Dobro jutro!

Sto se tice kicenja, i prosle godine je nekako bilo toplo sve do Nove godine cini mi se, tako da sam ja okitila jednu sobu (ako se u to moze da racuna mala jelkica i par lampiona :mrgreen: ) tik pred Novu godinu, a posto je bilo hladno i snezno ovde do marta, drzala te lamipne i jelkicu do tad. :lol:

P.S. Da, zaista je bezveze kad se na temperaturi od 18C sijaju ukrasi i lamioni po gradu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back