Pričamo, dakle postojimo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...Heroji obično , ne postoje, oni bljesnu i svojom smrću druge radjaju...ovi današnji herojski sebe uzdižu iz našeg pepela...moderni su to Fenix_i...
P.S.
...da li griješim , Bože ?
K sažaljeniju , ne,- Faraonn_e !

Talentovan pojedinac koji uspije u svom poslu na svjetskom nivou, se baš i ne bi mogao nazvati herojem
Ja mislim da se heroj rađa kao ličnost, psihička konstrukcija koja kao žvotni izbor ima i tu osobinu
Rješenje nekog problema ili situacije može biti višestruko..malo je onih koji će biti spremni žrtvovati sebe ...svakako problem ili situacija moraju biti prepoznati kao važni da bi djelo bilo herojsko ..

Talentovan pojedinac koji uspije u svom poslu na svjetskom nivou, se baš i ne bi mogao nazvati herojem
Ja mislim da se heroj rađa kao ličnost, psihička konstrukcija koja kao žvotni izbor ima i tu osobinu
Rješenje nekog problema ili situacije može biti višestruko..malo je onih koji će biti spremni žrtvovati sebe ...svakako problem ili situacija moraju biti prepoznati kao važni da bi djelo bilo herojsko ..

...Heroj u antičkom smislu je pojedinac koji sebi se nikad ne okreće , njegovo postojanje je predodredjeno i sve sto uradi je za ciljeve van njega a danasnji heroji su partizanskog tipa tj. demagogija i mnogo prašine a, kad se sve stiša, ostane izbjegnut porez i šarenilo maharadze ...

'bro veče.

Da život uvek nađe svoj put, uverila sam se gledajući jednu emisiju na Diskaveriju.
Pre par godina čovek je na Aljasci ulovio belog medveda, ali je uočeno da ulovljeni medved ima neobične karakteristike: veću glavu (i drugačijeg oblika) od belog medveda i tamne krugove oko očiju. Istraživanjem je dokazano da je ubijeni primerak hibrid grizlija i pol. medveda.
E sad - kako i zašto?
Zbog globalnog zagrevanja, tope se glečeri i nastaju sante, pomoću kojih mužjaci grizlija migriraju. A zašto? - Zbog ženki belih medveda.
Iz takve ljubavi nastao je nebičan hibrid, po imenu Nanulak (Ursus inopinatus).
Ukoliko u prirodi bude nađeno još primeraka (do sada je pronađeno nekoliko), smatraće se novom vrstom.

pizzly.jpg
A naravoučenije? :lol:

Ne vidim u tebi ni manjak mudrosti sto te "pticje" usne hrane a ni manjak junastva jer te deca brane. :lol:

...Lancafame,

...oči su slabi svjedoci
duše"
i nikad nećemo saznati
koje nas snage nose
a koje r u š e ...

...osmjeh jedan
ili pogled mio
često je ka vrhu
odveo
ali još češce u b i o

...mudrost