Pričamo, dakle postojimo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
el ja to cujem do vidjence zlozi?....ki zapete puske. :lol:

volim i ja vas. :lol:

AU ŠTO JE ŠKOLA ZGODNA

Au što je škola zgodna
Leči lenjost i samoću
K'o da mi je kuća rodna
Šteta što ne radi noću

Kad nisam u svojoj školi
Mene moja duša boli
Nema one družine
Da delimo užine
:zcepanje:

Au što je škola sjajna
U klupama par do para
Svaki šapat svaka tajna
Jednu novu ljubav stvara

Kad nisam u svojoj školi
Mene moja duša boli
Nema one s kikom
Koju ne dam nikom

kad se vrnem, pa kada se nadjem u obavestenjima zbog neprimernog izrazavanja.....:roll: cuj neprimerno, kapiram ono vredjanje, ali neprimerno izrazavanje. :lol: poslednji put sam bila neprimerna u srednjoj skoli kada sma na kraju jedne godine imala 3 iz vladanja z:shock: zbog nekih neopravdanih, koje nisma stigla da opravdam, smanjenja ocene iz vladanja na 4. nakon toga verbalni delikt:mrgreen:, rekla sam jednoj profesorki- ebi se, i 3.....samo ne mogu da se setim el to bio ukor nastvanickog veca ili cega. isla okolo i skvical, na sve strane. :lol: a ja joj najlepsu zelju pozelela. :mrgreen:

vozdrica cickovo ulje kosica

Neka je sa srecom, zaista! :heart:

Da budes dobra i trazena doktorica! :ok: :)

P.S. Dobro vece i laku noc svima, mada verovatno da vec odavno spavate... :cao:

Pozdrav svima i hvala svima :heart:

Ovo za tražena - već mi dodjelili tim sa populacijom od 2500 pacijenata + pokrivam pola tima koji nema ljekara..tako da ovo 'traženo' u državnim i privatnim sektorima čini mi se ima sasvim drugačije značenje

Bravisimoooo, sam da nije šestica:cmok2:

dobro jutro

:lol: kanađani nemaju šesticu..minimalno za prolaz moraš imati 60%, s tim da na posljednjem ispitu najbolji rezultat je iznosio 80%..čujem da sam ja negdje na sredini al moram otići pogledati (i ja sam znatiželjna). Danas mi čestita kolega, pitam ja njega koja sam na listi, a kaže on - Pa ti bi da se takmičiš - ..lista nije još ni izašla, samo su nam usmeno saopštili da smo prošli, onima koji su prošli ...
..ko o čemu, ja o školi :aha:

:lol: kanađani nemaju šesticu..minimalno za prolaz moraš imati 60%, s tim da na posljednjem ispitu najbolji rezultat je iznosio 80%..čujem da sam ja negdje na sredini al moram otići pogledati (i ja sam znatiželjna). Danas mi čestita kolega, pitam ja njega koja sam na listi, a kaže on - Pa ti bi da se takmičiš - ..lista nije još ni izašla, samo su nam usmeno saopštili da smo prošli, onima koji su prošli ...
..ko o čemu, ja o školi :aha:

Ma ja samo žlim da ti budeš dobar lekar, pun mi je ceger šarlatana, dobra večer svima Nedi posebno

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back