Pričamo, dakle postojimo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@ Zebra & Divilac

Samo da se "javnem" da je za sada sve dobro. Nadam se da ce tako i da ostane. :zaljubljena::mace:

Pozdrav svima :vatromet:
Javili mi fonom da sam položila ispit :D
Evo da vas počastim

istockphoto_4997794-chocolate-candy-sweet-food-valentine-s-day-heart-shape-gift-box.jpg

Neka je sa srecom, zaista! :heart:

Da budes dobra i trazena doktorica! :ok: :)

P.S. Dobro vece i laku noc svima, mada verovatno da vec odavno spavate... :cao:

Poslednja izmena:
Dobro jutro. :kafa:

Već 3.decembar!
Jeste li, dok ste bili deca, razmišljali o tome šta će se desiti u budućnosti, tog i tog dana, te i te godine?
Ja jesam. Pamtim kako sam mislila da ćemo 2000.godine leteti na Mesec, onako - turistički.:lol:

Dobro jutro Borkić:)
Da,evo još malo pa Nova godina..nisam razmišljala šta će se desiti u budućnosti na takav način,ali sam kao mala gledala tv i sanjarila o tome koja će to biti godina kad ću dobiti tv u boji:)

Dobro jutro Borkić:)
Da,evo još malo pa Nova godina..nisam razmišljala šta će se desiti u budućnosti na takav način,ali sam kao mala gledala tv i sanjarila o tome koja će to biti godina kad ću dobiti tv u boji:)

Moja tetka je među prvima u Beogradu kupila kolor tv, i kad sam kod nje prvi put odgledala crtaće u boji, stalno sam pitala roditelje kad ćemo i mi.
Jednog dana, dođe tetka kod nas sa velikim paketom, i kaže mi: "Evo, sad ćeš i ti moći da gledaš u boji!" Ja se oduševim, iscepam papir, a unutra neka šarena plastična ploča koja se šrafila preko ekrana, tako da smo zaista gledali program u koloru. Doduše, lica na ekranu su bivala zelena, plava ili crvena - zavisno od toga kako im zapadne. :lol:
Skinuli smo ploču isto veče. :lol:

Moja tetka je među prvima u Beogradu kupila kolor tv, i kad sam kod nje prvi put odgledala crtaće u boji, stalno sam pitala roditelje kad ćemo i mi.
Jednog dana, dođe tetka kod nas sa velikim paketom, i kaže mi: "Evo, sad ćeš i ti moći da gledaš u boji!" Ja se oduševim, iscepam papir, a unutra neka šarena plastična ploča koja se šrafila preko ekrana, tako da smo zaista gledali program u koloru. Doduše, lica na ekranu su bivala zelena, plava ili crvena - zavisno od toga kako im zapadne. :lol:
Skinuli smo ploču isto veče. :lol:

Da,to je bila plastična ploča podijeljena na tri horizontalna nivoa odnosno tri boje(Tata je rekao:"Kupio sam djeco,filter u boji") tako da je spikerica imala crvene usne i zelenu kosu recimo,ovisi o tome koliko je bio gro plan..a najsmješnije mi je bilo kad je trava crvena..skinuli smo taj famozni filter jer smo toliko buljili u te tri boje da nas je zabolila glava:)

Dobro jutro. :kafa:

Već 3.decembar!
Jeste li, dok ste bili deca, razmišljali o tome šta će se desiti u budućnosti, tog i tog dana, te i te godine?
Ja jesam. Pamtim kako sam mislila da ćemo 2000.godine leteti na Mesec, onako - turistički.:lol:

Nikad. Samo sta ce biti za Novu godinu 2000-te.

A ispalo je sasvim drugacije. :mrgreen:

http://www.cafemontenegro.com/index.php?group=32&news=147227

Moramo pod hitno dovesti kod nas ovu Lolu ne bi li nas spasila od ovih naših gazda.

:klap: Svaka cast!

P.S. Dobar dan ljudi...:D

Bezi bre.

Haos si ovde napravila da budes banovana (kao da sama nisi mogla da se povuces),nije moglo da se pise od tebe, koristila za to vreme drugi nick (nije te bilo sramota? :roll:) i sad se "vracas" sa "Zdravo drugari".

'Si ti neki manipulator ili sta? E pa kod mene neces da prodjes. Ne volim ljude koji "vrte" druge ljude i jos misle da ce neko da im povladjuje.

Ignore.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back