gost 216949
Buduća legenda
- Poruka
- 31.866
Meni je to malo prešlo u ozbiljno. Ceo život sam bio "fit" - Visina manje110. A sad sam visina - 90![]()
Losa ti ta mera bre, visina manje 100 je najoptimalnija za muskarce

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni je to malo prešlo u ozbiljno. Ceo život sam bio "fit" - Visina manje110. A sad sam visina - 90![]()
Drži neku kuru...a ..nije loše i redovno vježbanje u dvojini u krevetu ( sex bato ne budi buba lenja)TAAAKOOO lep dečko da pusti pupi na volju? ttztztzt
![]()
.
Affy...nesan dušmanka...ali poslastice su samo votjne sa lupanim vrhnjem(dijetalnim) i sladoledom![]()
Losa ti ta mera bre, visina manje 100 je najoptimalnija za muskarceto zato sto sam ja takav
![]()
sada nesto gledam, ova kafana ce jos malo biti potrosena prema broju postova. i sta onda?ima li nove ili ne?
Losa ti ta mera bre, visina manje 100 je najoptimalnija za muskarceto zato sto sam ja takav
![]()
E tome težim. Kad bi se vratio na visina - 100 bio bih ko lutka.![]()
Ajd da vidimo ko ce zadnji da se upise
Vece devojcice
Ako budemo dobri, mozda ce Borac pustiti da ponovo...postojimoil bese...pricamo.
sada nesto gledam, ova kafana ce jos malo biti potrosena prema broju postova. i sta onda?ima li nove ili ne?
A skoro je krečeno...![]()
Nemo si narcis![]()
Nemo budes ko lutka, dovoljno je vako lep ko ja
Aj predjemo u Konak, bas se razradio pred zatvaranjem ove KaVane.
...auuu....jes ti to malKice uobrazen..))))