AFFY..napravih poslastice..pogledaj ...jedno 100 postova unazad ( danaske smo bili plodni)![]()
Ćao Tolka

Lepo si se igrala danas...

Za tebe jedna pesmica. Dopašće se i Borki. Mislim da je pominjala Vicu kao pevača sa dobrim glasom.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
AFFY..napravih poslastice..pogledaj ...jedno 100 postova unazad ( danaske smo bili plodni)![]()
Veče ljudi....ovde sve po starom.....Besmrtna se opet raspustila...![]()
Veče pasivni ...
Ne zalazim tamo
Jedino ako Jerohinac zatreba podršku![]()
Gde si prijatelju...nema te da svratiš![]()
Ja malo, malo, pa svratim...svakog meseca...![]()
E ljudi, a vi ratujete tamo na Religiji pa dođete ovamo da se opustite ?!![]()
Pa dobra je to fora, i kod mene je slično, mada i mi imamo kafanče. Al malo se tamo zateže ovih dana, pa bude i neprijatno.![]()
Zdravo živo, čoveče. Tebe nisam vido godinu dana.![]()
....Tolkooo...dusmaaankoooooooooo......
....sta ti imas protiv mene i moje dijete....![]()
E Afro, moram i ja malo da oslabim ...Od nepušenja sam se "fino popunio"
Ima li neka dijeta da jedem kako god hoću a da ipak oslabim ?![]()
![]()
Ja sam sve samo nisam mlad....ima, da trcis malo...ti si mlad, mozes ti to...pa jedi koliko ti volja..![]()
Nisi više moderator, bre....![]()
Ja sam sve samo nisam mlad.Al zato volim sve što vole mladi
![]()
prijatno vece svima....
tico, pozdrav....
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
valjda mi nista nece proleteti kraj glave.![]()
E Afro, moram i ja malo da oslabim ...Od nepušenja sam se "fino popunio"
Ima li neka dijeta da jedem kako god hoću a da ipak oslabim ?![]()
![]()
Drži neku kuru...a ..nije loše i redovno vježbanje u dvojini u krevetu ( sex bato ne budi buba lenja)TAAAKOOO lep dečko da pusti pupi na volju? ttztztzt
![]()
.
Affy...nesan dušmanka...ali poslastice su samo votjne sa lupanim vrhnjem(dijetalnim) i sladoledom![]()
pozdrav, ždrebe...
BDW. Možda ti pored glave proleti tica...![]()
....dobro ajd mladoS je relativan pojam....volim i ja al' ne moooguuuu....zato i "cucim" na dijetama))))
Meni je to malo prešlo u ozbiljno. Ceo život sam bio "fit" - Visina manje110. A sad sam visina - 90![]()
Meni je to malo prešlo u ozbiljno. Ceo život sam bio "fit" - Visina manje110. A sad sam visina - 90![]()