Pričamo, dakle postojimo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koliko kafe pijemo, reših da nam kupim ovo:
images

Dobar jutar. :kafa:

Kojeg će nam to, bolje da si kupila jednu dobru džezvu :rtfm:
neg da pijemo pišoru odatle
2174929064_cd99a9dd94_m.jpg

Poslednja izmena:
...Atinjani , Atinjani...da Bog - da Vam ne presahlo blaga , da bi mogli punom snagom uvidjeti kako zapostavljate svoga dalekog rodjaka- egipatskog...faraonn_a Tumnopoteha, Vama za-vazda odanog .

P.S.
molicu se veceras , da me tama efeska , logika učitelja Alexandrovog i siromastina najpostenijeg zatvorenika Mudrog... ne progutaju jer galija moja prolazi morem vasim,- valja mi Misiru ,- l a g a n o ...

E sad mogu da predahnem uz kaficu.

Dobro jutro. :kafa:

Moram da vam ispričam kakvoj sam sceni juče ujutru prisustvovala.
Stojim u redu za kasu u prodavnici, i iznenada u red, tj. preko reda uleće neki tip. U rukama su mu samo dve flaše piva, i na negodovanje ljudi kaže da je parkirao auto ispred samoposluge, dobiće kaznu ako ne požuri ... blablabla ... E sad, valjda zato što je u red uleteo bez pardona, ljudi počeli da negoduju, a najglasnija je bila žena koja je taman došla na red za kasu. On joj odgovori strahovitim psovkama, plati pivo i izađe napolje.
Ali, ne lezi vraže - žena izvadi mobilni i javi mužu - koji je čekao ispred prodavnice sa detetom - šta se desilo. Muž ga (sa sve detetom u naručju) dočeka ispred vrata i zavali mu šamarčinu. Ovaj, iznenađen šamarom, izgubi ravnotežu i padne ... No, ni to mužu nije bilo dovoljno, pa krene da ga šutira. Okolina navija ... :confused: Da nisu intervenisala dvojica taksista, ko zna da li bi i kad stao. Na sve to kasirka u samousluzi kuka zato što će morati da čisti srču a nije plaćena za taj posao (u celoj frci tip je ispustio flaše piva, koje su se razbile na ulazu u prodavnicu).

Juče je bila nedelja, i pravo osveženje u odnosu na prethodne, sparne dane; dakle - ni vrućine ni stresa na poslu koji bi mogao biti izgovor za ovakve ekscese. Pa šta se to dešava s ljudima?

Život postaje sve nesnosniji,.....
Svedoci smo da ,,elita,, živi sve bolje i bolje bez ikakvog truda,....
Obećanja su nas iscrpila u čekanju tog boljeg sutra,....
Postajemo svakodnevno svesni nesposobnosti onih koji ta obećanja daju,....
Laži nas napuniše do guše,....
Sami nemamo rešenje kako iz svega ovoga izaći,.....
Negativna energija se nagomilava svakog dana u nama,.......
Konfliktne situacije nas čine netolerantnima, i bez razumevanja........
Pucamo po šavovima,......
Ko je kriv???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back